Κομάντα και Δράκοι: Το φιλί του Μπισμπίκη στο φινάλε της σειράς έφερε αντιδράσεις για τη Βανδή!

Το φινάλε της σειράς Κομάντα και Δράκοι είχε Happy End, υποσχέσεις για 2η σεζόν αλλά και αντιδράσεις για τα φιλιά που έδωσε ο Μπισμπίκης στη συμπρωταγωνίστριά του.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί η σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι η οποία έριξε αυλαία χτες με το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

Λέμε πρώτη σεζόν γιατί ενώ αρχικά η σειρά είχε οριστεί να τελειώσει σε μία χρονιά το τέλος της άφησε υποσχέσεις για συνέχεια και την επόμενη σεζόν με πολλά «μέτωπα» να μένουν ανοιχτά. Τα spoiler για το τελευταίο επεισόδιο, όπως σας γράψαμε στο Sportime, επιβεβαιώθηκαν με τη λύτρωση να έρχεται στο Καλοχώρι.

Τα Κομάντα και Δράκοι είχαν happy end με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη για το «Stranger Things» της Ελλάδας όπως πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει. Ο Γιώργος με τον Ντόντο ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να σταματήσουν την κατάρα 100 ετών. Η μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν ενώ όλα έδειχναν πως θα θυσίαζαν τους εαυτούς τους στην προσπάθεια ο γκουρού Μπάμπα Μπόμπ και ο παππάς πήραν τη θέση τους στον παράδεισο.

Το φινάλε ωστόσο άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα με τον Ντόντο στην τελευταία σκηνή να βρίσκεται ανάμεσα σε στρατιωτικούς. Τη συνέχεια μάλλον θα τη μάθουμε την επόμενη σεζόν…

Αυτό που έκλεψε την παράσταση όμως από τους τηλεθεατές πέρα από τις εξελίξεις της σειράς ήταν και το φιλί που έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Βασίλης της σειράς, στην Ίριδα με την οποία φαίνεται επιτέλους πως είναι μαζί.

Στο τέλος της σειράς είδαμε τους πρωταγωνιστές να διασκεδάζουν στη θάλασσα με τον Βασίλη να είναι ξαπλωμένος πάνω σε μια αιώρα. «Τη Δέσποινα Βανδή σκέφτεται τώρα», έγραψε ένας χρήστης στο Τwitter. Το viral «ζευγάρι της χρονιάς» κλέβει την παράσταση ακόμη και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μετά από λίγο έρχεται από πάνω του η Ίριδα με την οποία ανταλλάσσουν μερικά καυτά φιλιά. Οι χρήστες του Twitter έγιναν «έξαλλοι» κάνοντας πλάκα πως «κερατώνει τη Βανδή» με τα καυστικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο