Κοψιδάς: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» είναι ο αγαπημένος ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor.

O Γιώργος Κοψιδάς μιλά για τη συμμετοχή του στο Survivor και αποκαλύπτει τι τον κούρασε περισσότερο στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, εξηγεί για ποιον λόγο παρεξηγήθηκε για τις αρχηγικές του τάσεις και σχολιάζει την απόφασή του να αυτοπροταθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση για το καλό της ομάδας του.

Επίσης, απαντά αν παρακολουθεί το Survivor και αν κρατάει κακία σε κάποιον;

Τέλος, θυμάται στιγμές από την εποχή που ήταν Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά και δοκιμάζει την ακοή του, παίζοντας «Ναι με ακούτε;» με τον Γρηγόρη!

Survivor: Τι γίνεται στην παρούσα φάση

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε.

Οι γιατροί δεν έδωσαν το ok για να επιστρέψει στη δράση ο Νίκος Μπάρτζης και ο ίδιος δεν ήθελε να κάθεται να βλέπει.

Τα αγωνίσματα ήταν αυτά που τον κράταγαν σε εγρήγορση, επομένως, αποφάσισε πως ο καιρός του στο παιχνίδι που γυρίζεται στη Δομινικανή Δημοκρατία έχει ολοκληρωθεί.

Το ερώτημα είναι πότε θα δούμε στις οθόνες μας την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Αυτό αναμένεται να γίνει την Κυριακή, όταν θα έχει πιθανότατα και τηλεοπτικό χρόνο για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Τώρα αν θα επιλέξει να πάει στην παραλία και να χαιρετίσει συμπαίκτες και αντιπάλους είναι άλλο θέμα.

Πιθανότατα να το κάνει και να μη δούμε σκέτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού. Αυτή είναι η επιθυμία του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τριαντάφυλλος, από την πλευρά του, είχε ρίξει τη δική του «βόμβα» μετά το τέλος του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία.

Ο «Ντάφυ» εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ώστε να σταματήσει να «κάνει κακό στην κόκκινη ομάδα».

Μέχρι να μάθουμε τι θα γίνει, δείτε το trailer με τον Κοψιδά στο «The 2Night Show»