Κορονοϊός: Αυτή είναι η πρώτη ταινία για την φονική πανδημία - «Κορόνα» ο τίτλος της (vid)

Corona: Αυτή είναι η πρώτη ταινία για τον κορονοϊό που έχει σπείρει τον θάνατο και τον πανικό σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κορονοϊός: Στη μεγάλη οθόνη, μέσα από ένα θρίλερ για γερά νεύρα, μεταφέρεται η πανδημία που έχει «θερίσει» τον πλανήτη. Αυτή είναι και η πρώτη ταινία αφότου έχει ξεσπάσει η κρίση του ιού.

Την πρωτοβουλία έλαβε ένας Καναδός σκηνοθέτης ονόματι Μουσταφά Κεσβαρί, ο οποίος καταγράφει τον τρόμο απέναντι στον κορονοϊό, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσαν οι Ασιάτες καθώς τους αποδίδεται ευθύνη για την εξάπλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει τι θα γίνει με τα γυρίσματα του MasterChef

Η υπόθεση θέλει επτά γείτονες να κλείνονται στο έναν ασανσέρ της πολυκατοικίας τους. Μεταξύ αυτών και μια Κινέζα, εναντίον της οποίας στρέφονται όλοι θεωρώντας ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό και θα κινδυνεύουν να τους τη μεταδώσει.

Τι λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας για το περιεχόμενο της, την αρχική ιδέα όταν ο κορονοϊός ήταν γνωστός ως «κινεζικός ιός». Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν λίγο πριν ο Παγκόσμιος Οργανισμός κάνει λόγο για πανδημία.

Η ταινία είναι έτοιμη για προβολή όμως με τους κινηματογράφους κλειστούς ο σκηνοθέτης προσανατολίζεται να την κυκλοφορήσει διαδικτυακά. Προς παρόν πάντως δεν έχει ανακοινώσει κάποια ημερομηνία.