×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

La Casa de Papel: Η τρίτη σεζόν και το… Ρίο-Αντίρριο (vid)


    Sportime Team

La Casa de Papel: Η τρίτη σεζόν και το… Ρίο-Αντίρριο (vid)


La Casa de Papel: Στις 10 το πρωί της Παρασκευής (19/7) η ισπανική σειρά με την… παραμυθένια πλοκή απέκτησε και τρίτο κύκλο στο Netflix.

Για την πρεμιέρα της σειράς ο λογαριασμός του Netflix στο Facebook ανέβασε ένα επικό βίντεο με… Ρίο Αντίρριο!

Τη γέφυρα που συνδέει τα δύο μέρη και «ληστές» με κόκκινες φόρμες και τις μάσκες του Νταλί τρέχουν με καπνογόνα. «Ένας για όλους και όλοι για Ρίο. Η ομάδα της Αντίστασης είναι εδώ», είναι το σλόγκαν που αναφέρει.

Όλα αυτά για τον Ρίο. Αφού αυτός είναι το κλειδί για την εκκίνηση του τρίτου κύκλου.

Η σύλληψή του φέρνει την παρέα ξανά μαζί, με σκοπό την απελευθέρωσή του, αλλά και μία ακόμη μικρή ληστεία. Το πρώτο επεισόδιο φέρει τον τίτλο «We Are back».

Είμαστε πίσω, δηλαδή. Ή καλύτερα το La Casa De Papel είναι εδώ.

Στον νέο κύκλο εκτός από τους γνωστούς και αγαπημένους ληστές και χαρακτήρες, υπάρχουν και νέα πρόσωπα. Και… μετατάξεις. Στη συμμορία εκτός από την αστυνομικίνα Ρακέλ και την υπάλληλο του νομισματοκοπείου Μόνικα, μπαίνουν και νέοι, οι οποίοι θα παίξουν τον δικό τους ρόλο.

Ο καθένας τους, φυσικά, παίρνει και το όνομα μιας πόλης.

Το La Casa de Papel, ωστόσο, δεν ολοκληρώνεται στον τρίτο κύκλο. Θα έχει και άλλο. Κοτζάμ χρυσωρυχείο είναι και η… παραγωγή δεν μπορεί να σταματήσει εδώ.

Πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν, η ισπανική El Periodico έγραψε πως η σειρά θα έχει και τέταρτο κύκλο. Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή η πλοκή, ωστόσο, προκλήθηκε φρενίτιδα.

Κάτι το οποίο ήρθε το Netflix να το επιβεβαιώσει και να σκορπίσει ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό στους θαυμαστές!

Συγκεκριμένα από το Netflix έγινε γνωστό πως έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των συντελεστών και για 4η χρονιά της σειράς. Χωρίς όμως να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Αν δηλαδή η 4η σεζόν θα είναι συνέχεια της 3ης ή θα υπάρξει νέο στόρι. Και ούτε πρόκειται, δηλαδή, να διαρρεύσει κάτι αφού αυτή είναι και η πολιτική του Netflix για τη συγκεκριμένη σειρά.


Τελευταία Νέα