Λάκης Λαζόπουλος: Αυτός ήταν ο «λόγος» που η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν κατηγορηματικός στο podcast του αναφορικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση στη Πάτρα.

Άστραψε και βρόντηξε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του «Στο στόμα του Λάκη», το οποίο πραγματοποιεί στο News247.gr, αναφορικά με την υπόθεση στη Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της.

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και εμείς εδώ έχουμε πάθει… Πισπιρίγκου», ανέφερε ξεκινώντας το podcast του, λέγοντας μάλιστα πως μετά από αυτά που έγιναν γνωστά για την υπόθεση τίποτα πλέον δεν θα του κάνει εντύπωση για τη γυναίκα αυτή.

Αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε πως από τη στιγμή που η ίδια ζητάει να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους δε πρέπει να της στερούμε αυτό το δικαίωμα, σχολιάζοντας ότι η κατηγορούμενη προφανώς θεωρεί ότι μπορεί να ξεγελάσει το μηχάνημα.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο της γυναίκας αυτής για να σκοτώσει τα ίδια της τα παιδιά τα οποία αυτή έφερε στο κόσμο. «Έχουμε βρει τα πάντα εκτός από το κίνητρο», είπε.

Χαρακτηρίζοντας ως «θυσίες» τους θανάτους των τριών παιδιών, με μία σύγκριση με την αρχαία Ελληνική τραγωδία, ο ηθοποιός και δημοσιογράφος έψαξε το κίνητρο το οποίο μπορεί να έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου και τα κέρδη της από τους θανάτους των παιδιών της.

«Ήθελε να κάνει παιδιά για να τα σκοτώνει ένα ένα; Γιατί;», αναρωτήθηκε, εκφράζοντας τις σκέψεις του ότι ίσως ο λόγος που το έκανε ήταν για να ξαναέχει πίσω τον «Μάνο της» ή ακόμη και για να φέρει «ησυχία» στη σχέση τους «ξεφορτώνοντας τα εμπόδια» που εμφανίστηκαν μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να κάνουν και πάλι την ανέμελη ζωή τους.

Ο Λαζόπουλος ουσιαστικά θεωρεί ότι η «εμμονική» με τον Μάνο, Πισπιρίγκου, έκανε τα παιδιά για να κρατήσει κοντά της τον Μάνο, αλλά όσο αυτός έφευγε μακριά (ακούγεται ότι είχε παράλληλες σχέσεις) τόσο αυτή έψαχνε νέο τρόπο να τον κρατήσει στα δεσμά της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την άλλη, σύμφωνα με τον Λαζόπουλο ίσως έκανε τον ανήξερο για την εμμονή της, επιστρέφοντας κάθε φορά μετά από κάθε απώλεια ενισχύοντας άθελά του την τακτική της.

Όλες οι ειδήσεις

Φως στο Τούνελ: Μάνος Δασκαλάκης – Θέλω να μπω στο κελί για 30 λεπτά και ας πάω εγώ φυλακή μετά

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα ο δολοφόνος της Καρολάιν

Πως να κλειδώσω τις εφαρμογές μου με κωδικό ή face id

Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας με 27 βαθμούς – Ποιες περιοχές θα είναι οι πιο ζεστές

The Masked Singer – Σάκης Ρουβάς: Γι’ αυτό θα χώριζα την Κάτια Ζυγούλη