Λάκης Λαζόπουλος για Άλκη: «Είναι δυνατόν να του πάρουν τη ζωή επειδή ήταν Άρης και όχι ΠΑΟΚ»;

Ακούστε πώς σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος την αναίτια δολοφονική επίθεση στον νεαρό φίλο του Άρη, Άλκη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τα είπε όλα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την στυγερή δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά στο Podcast «Στο στόμα του Λάκη» που πραγματοποιεί στο News247:

«Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους από αναίτια οργή, από ανυποστήρικτο θυμό, από αδικαιολόγητη “ιδεολογία”. Είναι δυνατόν στις μέρες μας ένα παιδί 19 χρονών να χάνει τη ζωή του, να σπαράζει ένας πατέρας και μια μάνα επειδή δύο αφιονισμένα τομάρια του παίρνουν τη ζωή επειδή δεν ήταν ΠΑΟΚ και ήταν Άρης;

Πέστε μου τι λογική είναι αυτή, πώς θα αντιμετωπίσει μια κοινωνία αυτού του είδους τον αδιαχείριστο θυμό μιας νεολαίας που το μόνο που έχει στο κεφάλι της είναι σημαίες μίσους.

Αν δεν είσαι με την ομάδα μου, αν δεν είσαι από την περιοχή μου, αν δε μου αρέσει η φάτσα σου, θα πεθάνεις. Εδώ δεν είναι θέμα τιμωρίας. Η τιμωρία πρέπει να είναι πολύ βαριά για τους δολοφόνους του Άλκη. Όμως χρειάζεται να καταλάβουμε ότι τα νέα παιδιά έχουν καταρρεύσει από το βάρος της βλακείας, της βαρβαρότητας, της άγνοιας, της ακροδεξιάς.
Τα συναισθηματικά τους δοχεία είναι άδεια. Και έρχονται οι διάφοροι χουντοφασίστες και τα ίδια τα πρότυπα της βλακείας που καταδυναστεύουν τους νέους και τους γεμίζουν αυτά τα δοχεία.
Και έτσι ξεκινάει αυτή η «πανδημία ανθρωποκτονιών»…

Στο καλό Άλκη, αν και δεν υπήρχε κανένας λόγος να πας το ταξίδι αυτό».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το 22:50 και μετά: