Απολαυστικός ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast «Στο στόμα του Λάκη» που πραγματοποιεί στο News247. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν αιχμηρός αναφορικά με την αλλαγή στάσης των Ευρωπαίων στην Ουκρανία.

Απολαυστικός ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast «Στο στόμα του Λάκη» που πραγματοποιεί στο News247.

Ο ηθοποιός έβαλε στο… στόχαστρό του την αλλαγή πλεύσης των Ευρωπαίων προς την Ουκρανία, αλλά και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Κάπως τα αλλάζουν οι Ευρωπαίοι με την Ουκρανία; Λίγο τα γυρνάνε; Ο Ζελένσκι είπε πως το ΝΑΤΟ φοβάται τη Ρωσία και θα αναγκαστώ να μιλήσω. Ο Μακρόν είπε να σεβόμαστε τη Ρωσία ως χώρα, διότι δεν υπάρχει βιώσιμη ειρήνη δίχως αυτή, ενώ δεν είπε να συμπεριληφθεί η Ουκρανία. Οι Κινέζοι για πρώτη φορά στην ιστορία μπήκαν στη διαμεσολάβηση και αυτό νομίζω ανησύχησε την Ευρώπη.

Ο Ζελένσκι γίνεται σιγά-σιγά ένας ήρωας που καταρρέει από τα τα παρακαλετά και τις φωνές για μια νίκη που δεν υπάρχει κανένας δρόμος να φτάσει ούτε και να φανεί. Όλοι ξέρουν το τέλος και αποκλείεται να μην το βλέπουν. Ποιος του είπε ότι όλοι αυτοί θα είναι δίπλα του; Πίστεψε τους αρχηγούς των ευρωπαϊκών κρατών;

Έφτασε η Ευρώπη να κάνει κυρώσεις στη Ρωσία που τις πληρώνουν οι λαοί της. Οι Ρώσοι έχουν εκπαιδευτεί στη στέρηση και στο βαρύ χειμώνα. Οι Ευρωπαίοι πληρώνουν τις κυρώσεις που οι ίδιοι επιβάλλουν, γινόμαστε μια απέραντη Ρωσία.

Αυτά που γράφονται από το Guardian για τον Ζελένσκι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναιρούν το έργο που κάνουμε σε έναν λαό που δοκιμάζεται.

Τα Pandora Papers, που διέρρευσαν στη Διεθνή Κοινοπραξία Ερευνητικών Δημοσιογράφων (ICIJ) υποδηλώνουν ότι είναι μάλλον παρόμοιος με τους προκατόχους του.

Τα έγγραφα που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι ο νυν Πρόεδρος της Ουκρανίας είχε -ή έχει- κρυμμένο πλούτο που δεν είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως σε μια υπεράκτια εταιρεία, την οποία φαίνεται να είχε μεταβιβάσει κρυφά σε έναν φίλο του μερικές εβδομάδες πριν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.

Τα αρχεία αποκαλύπτουν ότι συμμετείχε σε ένα εκτεταμένο δίκτυο υπεράκτιων εταιρειών, συνιδιοκτητών με τους μακροχρόνιους φίλους του και τηλεοπτικούς συνεργάτες του. Περιλαμβάνουν τον Serhiy Shefir, ο οποίος παρήγαγε τις επιτυχίες του Zelensky, και τον μεγαλύτερο αδερφό του Shefir, Borys, ο οποίος έγραψε τα σενάρια.

Ένα άλλο μέλος της κοινοπραξίας είναι ο Ιβάν Μπακάνοφ, ένας παιδικός του φίλος. Ο Μπακάνοφ ήταν γενικός διευθυντής του στούντιο παραγωγής του Ζελένσκι, Kvartal 95.»

Ακούστε ολόκληρο το Podcast παρακάτω (Από το 5:29 και μετά το σχετικό απόσμασμα):