Λάκης Λαζόπουλος: Ο πορνο - Στάθης Παναγιωτόπουλος διέλυσε την παρέα - Το Ραδιο Αρβύλα χρειάζεται να συνεχιστεί!

Ο Λάκης Λαζόπουλος έριξε τα πυρά του προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλου άλλα έδωσε και τη δική του γνώμη για το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει τη δική του γνώμη αναφορικά με τους Ράδιο Αρβύλα και το μέλλον της εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Το φλέγων θέμα των ημερών είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η δημοσιοποίηση ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του το οποίο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έφερε στο φως και άλλες καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Από τις όλες εξελίξεις οι συνέπειες για την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος ήταν αναπόφευκτες. Οι υπόλοιποι της εκπομπής και κυρίως ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκαν στο στόχαστρο (και δικαίως) για την άγνοια που δήλωσαν για όλα όσα έκανε ο Παναγιωτόπουλος την ώρα που βίντεο από παλιές τους εκπομπές ήρθαν στο προσκήνιο.

Εύλογα λοιπόν το μέλλον της εκπομπής βρίσκεται στον αέρα. Τα σενάρια για την επόμενη μέρα της εκπομπής και ενδεχόμενες αλλαγές είναι πολλά με όλα να βρίσκονται στον «αέρα».

Τι δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος

Την άποψή του για όλα τα παραπάνω είπε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από σατιρικές εκπομπές.

Ο Λαζόπουλος αναφέρθηκε στα παραπάνω κάνοντας λόγο για τον «Πορνό-Στάθη». Ο ηθοποιός ήταν αμείλικτος για τον Παναγιωτόπουλο και είπε χαρακτηριστικά πως το «να διασύρεις μια γυναίκα είναι αξιόποινη πράξη, με ενδεχόμενο δόλο, γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπορεί ένας άνθρωπος, μια γυναίκα, να πάρει μια τέτοια υπόθεση διασυρμού της».

Ωστόσο, αναφορικά με το μέλλον της εκπομπής των Αρβύλαβο Λαζόπουλος στάθηκε στο πλευρό των υπόλοιπων παρουσιαστών.

Αρχικά, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος πιστεύει ότι οι υπόλοιποι δε γνώριζαν το περιστατικό και ούτε προσπάθησαν να το κρύψουν. Έκανε μάλιστα μία από τις δικές του παρομοιώσεις συγκρίνοντας την περίπτωση του με αυτή του Ιούδα.

«Το δείξε μου το φίλου σου και αυτά δεν ισχύουν. Και ο Ιούδας είχε φίλους, έκανε τη δουλειά του και οι υπόλοιποι τις δικές τους.», είπε χαρακτηριστικά « Η μόνη δυσκολία φαντάζομαι, για την υπόλοιπη παρέα, είναι να σατιρίσουν τον πορνο-Στάθη επειδή έχει συνυπάρξει μαζί τους», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το μέλλον της εκπομπής η οποία είναι και η μόνη σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση πλέον ο Λαζόπουλος, με την εμπειρία του και την αγάπη του για τη σάτιρα, ήταν ενθαρρυντικός στους παρουσιαστές:

«Ο πορνο-Στάθης λοιπόν διέλυσε την παρέα αυτή. Βλέπω ότι το σύστημα έχει μία λαχτάρα να τελειώσει και μ’ αυτούς. Κι εγώ θα ήθελα να τους πω. Να συνεχίσουν για να μπορεί να παραμείνει μία εκπομπή σατιρική όρθια στην τηλεόραση.»

Οι παραπάνω δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου είναι από το Podcast που κάνει κάθε εβδομάδα News247.

Φωτογραφίες Instagram

 

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο