Λάκης Λαζόπουλος: «Τελειώνει» από το Open!

Μεγάλη ανατροπή που όπως φαίνεται οδηγεί σε «διαζύγιο» τον Λάκη Λαζόπουλου με το κανάλι Open! Τι ακριβώς συνέβη όμως και ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Λαζόπουλος μετά από μια μεγάλη παύση είχε αποφασίσει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Έτσι αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε...

Μεγάλη ανατροπή που όπως φαίνεται οδηγεί σε «διαζύγιο» τον Λάκη Λαζόπουλου με το κανάλι Open! Τι ακριβώς συνέβη όμως και ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Λαζόπουλος μετά από μια μεγάλη παύση είχε αποφασίσει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Έτσι αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει το νέο κανάλι με την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» να επιστρέφει δριμύτερη στην μικρή οθόνη. Τον πρώτο καιρό είχε μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, όμως στη συνέχεια τα νούμερα σημείωσαν πτώση.

Βεβαίως σε σχέση με τις υπόλοιπες τηλεθεάσεις του Open παρέμεναν και πάλι σε ικανοποιητικά επίπεδα και όλα έδειχναν πως οι δυο πλευρές είναι ικανοποιημένες. Τελικά όπως αναφέρουμε και πιο πάνω υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή και όπως φαίνεται είναι αρκετή για να οδηγήσει τη σχέση του Λαζόπουλου με το Open, στον χωρισμό.

Πάντως η αφορμή για το φινάλε της συνεργασίας των δυο πλευρών δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης. Ο πραγματικός λόγος είναι πως ο γνωστός ηθοποιός έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάποιες από αυτές τον θέλουν εκτός Ελλάδας. Κάτι που σημαίνει ότι αυτό θα επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό την εκπομπή του και έτσι στο τέλος της σεζόν αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με το Open.

Σύντομο βιογραφικό του Λαζόπουλου
Ο Λάκης Λαζόπουλος, (γεν. στις 6 Μαΐου 1956, ως Απόστολος Λαζόπουλος). Γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός και – κυρίως τηλεοπτικός – σατιρικός κωμικός. Σημείωσε επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά Δέκα Μικροί Μήτσοι του 1991 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στο προσκήνιο της ελληνικής τηλεοπτικής σκηνής με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι ήταν μια κωμική, κοινωνικού σχολιασμού, εκπομπή και ήταν η πρώτη μεγάλη παραγωγή του Λάκη Λαζόπουλου που στέφθηκε με επιτυχία. Σε αυτήν είχαν λάβει μέρος ως guest star πολλοί σημαντικοί Έλληνες ηθοποιοί, όπως και τραγουδιστές.