Ο Λακης Λαζοπουλος ενημέρωσε μέσω Instagram ότι ο κορονοϊός τον χτύπησε

Ο Λακης Λαζοπουλος γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον COVID

Λακης Λαζοπουλος: Διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε το βράδυ της Τρίτης μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής πόσταρε μια φωτογραφία του, επισημαίνοντας ότι νοσεί.

Το μήνυμα:

  • Γεια σας. Αφού ενημέρωσα όσους συνάντησα τις δύο τελευταίες ημέρες, ενημερώνω κι εσάς ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό.
  • Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα.
  • Περαστικά σε όλες και όλους!
  • Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, μπορεί να έχουμε προλάβει να κολλήσουμε όλοι.

Μια εξέλιξη που έρχεται μερικούς μήνες μετά την περιπέτεια υγείας που βίωσε, όταν ακόμη ο κορονοϊός δεν είχε χτυπήσει την πόρτα του.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε εισαχθεί με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει: «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει.

Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο «Υγεία». Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του.

Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά.

Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Α

κόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου.

Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δεν βρέθηκε τίποτα από αυτά.

Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση».

Η ανάρτηση που έκανε ο Λακης Λαζοπουλος

Λακης Λαζοπουλος: Θετικός στον Κορονοϊό - Η ανάρτηση στο Instagram

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο