Λάβα: Κάνει πρεμιέρα η σατιρική εκπομπή του Βαγγέλη Περρή - Κυκλοφόρησε το trailer

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρεμιέρα της νέας σατιρικής εκπομπής με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή.

Η νέα σατιρική εκπομπή του Open «Λάβα» με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή έρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το Ανοιχτό Κανάλι ποντάρει πολλά στην εμπειρία του δημοσιογράφου, θέλοντας να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση.

Η επικαιρότητα «ζεματάει» και στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα λείπουν εκπομπές που θα την αναλύσουν με έναν… διαφορετικό τρόπο.

Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε κάθε γωνιά όπου η επικαιρότητα βγάζει σπίθες, για να δημιουργήσει ένα δισεβδομαδιαίο ντοκιμαντέρ που θα εκφωνεί η βαθιά φωνή του Νίκου Ψαρρά. Ο κρατήρας σταματά πλέον να είναι αδρανής, ο φλοιός της συγκάλυψης σείεται, η «ΛΑΒΑ» εντός ολίγου εκρήγνυται, το καυτό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Στο πλευρό των σχολιαστών και συγγραφέων θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανούλης και μία πλειάδα υπέροχων ηθοποιών: Σταυρούλα-Μελισσάνθη Κράτα, Τζούλη Σούμα, Βαγγέλης Παπαδάκης, Χρήστος Χριστόπουλος και Έλενα Κρεμλίδου. Η «ΛΑΒΑ» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος συμμετείχε στο παρελθόν σε πολλά επιτυχημένα project αφήνοντας το δικό του στίγμα, όπως το «Όλα» κι ύστερα στο «The 2night Show» και το ίδιο θέλει να κάνει στη νέα του τηλεοπτική στέγη με τη νέα σατυρική εκπομπή, η οποία θα βασίζεται σε χιουμοριστικά βίντεο και αποσπάσματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το trailer: