×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαζάρου σε Γιαννούτσο: «Τρώτε γαύρο για να μειωθούν μπας και πάρετε πρωτάθλημα»!


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Λαζάρου σε Γιαννούτσο: «Τρώτε γαύρο για να μειωθούν μπας και πάρετε πρωτάθλημα»!


Μυρωδιές και γεύσεις γέμισε το στούντιο της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» καθώς παρουσιαστές και Λευτέρης Λαζάρου ανταλλάξανε δώρα-πιάτα. Ο σεφ μάλιστα, μοιράστηκε και μια…λαχταριστή ιστορία από τα παιδικά του χρόνια.

Επίσης ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Masterchef ως κριτής, ενώ σχολίασε και το μέλλον που είχαν μετά από το σόου οι νικητές, πέραν του Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος είχε ξεχωριστή μνεία.

Παράλληλα, με αφορμή την ερώτηση για το ποια ψάρια πρέπει να τρώμεκαι να αποφεύγουμε, σημείωσε: «μην τρώτε καθόλου σολομό» ενώ με μεγάλη δόση χιούμορ είπε στον «πράσινο» Τάκη Γιαννούτσο: «Να τρώτε γαύρο να μειωθούν μπας και πάρετε κανένα πρωτάθλημα»! Σημειωτέον ο ίδιος είναι οπαδός του Εθνικού.

«Πήραμε το πρώτο αστέρι Michelin στην Ελλάδα» σημείωσε ακόμη ο γνωστός ΣΕΦ, αποκαλύπτοντας το πώς έγινε η διαδικασία, ενώ μίλησε και για τις φωνές στην κουζίνα.

Ακόμη αναφέρθηκε στη βελτίωση των εστιατορίων στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια ενώ παράλληλα, σχολίασε με αρνητικό τρόπο και την παρουσία εστιατορίων στη χώρα σαν αυτό του Saltbae.

«Είμαι εγωιστής, ήθελα να έχω παρθενογένεση στην κουζίνα», είπε εξάλλου, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με τον συνάδελφό του κ. Πέσκια.

Επίσης αναφέρθηκε στις προσωπικότητες που έχει υποδεχθεί στο μαγαζί του, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι θέλει πολύ να μαγειρέψει για την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Τέλος ο Λευτέρης Λαζάρου αποκάλυψε τον χώρο που έχει δημιουργήσει για την «Σχεδία», ενώ κλήθηκε να…διαλέξει ποιο από τα δύο θα κρατήσει αν του τεθεί δίλημμα, το Βαρούλκο ή αυτό.

Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα