Λαζόπουλος

Λαζόπουλος: Ένας μονόλογος στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» τον Φεβρουάριο του 2016 στον Alpha έφερε μπλεξίματα τον Λάκη Λαζόπουλο με τον πρόεδρο του ΠεΣΚα.  Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά – σιγά, το...

Λαζόπουλος: Ένας μονόλογος στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» τον Φεβρουάριο του 2016 στον Alpha έφερε μπλεξίματα τον Λάκη Λαζόπουλο με τον πρόεδρο του ΠεΣΚα. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά – σιγά, το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα εγώ το λέω παράνοια το λέω παραφροσύνη ποιες είναι οι εμμονές του». Αυτός ο μονόλογος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από μερίδα του κοινού.

Μετά από εκεί την εκπομπή ο  πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Λάκη Λαζόπουλου, η οποία θα συζητηθεί για πρώτη φορά την εβδομάδα που μας έρχεται.

Μάλιστα ο Β. Δημητριάδης, πρόεδρος του ΠεΣΚα διεκδικεί αποζημίωσης ύψους 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και προσβολή προσωπικότητας από τον Λάκη Λαζόπουλο και υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί του παρουσιαστή και σεναριογράφου στιγμάτισαν εκ νέου τους κινητικά ανάπηρους, αφού -κατά τον ίδιο- στο στίγμα της σωματικής αναπηρίας προστέθηκε αυτό της ψυχικής νόσου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram