×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λιάγκας: Επέτρεψε στην tv αλλά με…όρους


    Κώστας Παπαδόπουλος

Λιάγκας: Επέτρεψε στην tv αλλά με…όρους


Επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά από ένα μήνα απουσίας, ο παρουσιαστής επέστρεψε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό.

Η εκπομπή παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας, για αυτό το λόγο στο πλατό βρίσκονταν μόνο η Ελένη Τσολάκη και ο Νίκος Γεωργιάδης, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κατερίνα Γκαγκάκη συνδέθηκαν μέσω skype.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – MasterChef: Έχετε δει τη σύζυγο του Δημοσθένη; Θα πάθετε πλάκα! (pics-vid)

«Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Καλώς ήρθατε και καλώς ήρθαμε. Μου φαίνεται ότι ξεκινάει τηλεοπτική σεζόν σήμερα γιατί έχω να βγω πάρα πολύ καιρό στον τηλεοπτικό αέρα. Είπαν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ να μπούμε σε μια κανονικότητα, να βγουν και οι υπόλοιπες εκπομπές που είχαν κοπεί για ένα μήνα λόγω της καραντίνας και όλων των μέτρων για τον κορονοϊό. Θα έχουμε λίγο διαφοροποιημένη θεματολογία, επίσης δεν θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα. Θα είμαστε λίγοι λίγοι και όσο χαλαρώνουν τα μέτρα, θα επανερχόμαστε σε μια πλήρη κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά.


Τελευταία Νέα