Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Mad Clip: Αυτό είναι το πόρισμα για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα!

Mad Clip: Αυτό είναι το πόρισμα για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα!

Αυτό είναι ολόκληρο το πόρισμα του Παναγιώτη Μαδιά για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Mad Clip.

Mad Clip: Για πρώτη φορά το «φως» της δημοσιότητας βλέπει το πόρισμα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά αναφορικά με το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Mad Clip.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει μέσα σε αυτό ο Μηχανολόγος/ Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός, Παναγιώτης Μαδιάς, η ταχύτητα που ανέπτυξε της Porsche 911  που οδηγούσε ο τράπερ, ήταν μεγάλη και η πρόσκρουση έντονη.

Αναλυτικότερα τα όσα αναφέρει το πόρισμα: 

«Η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολώνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγο της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του.

Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Σε παρόμοιες προσκρούσεις είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα».

«Την 5ημέρα μετά το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψή μου υλικό από τις κάμερες του παρακείμενου πρατηρίων καυσίμων και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιου άλλου οχήματος, ζώου ή πεζού.

Ερμηνεύοντας λοιπόν το υλικό παρατηρήσαμε τα εξής: Το αυτοκίνητο εξέρχεται με επιτυχία το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και μέσα στην ευθεία παρατηρείται μια πολύ μικρή δεξιόστροφη κίνηση (μικρή περιστροφή) του αυτοκινήτου και εν συνεχεία βλέπουμε όλως παραδόξως μια αλλοπρόσαλλη και μη αναμενόμενη εντελώς ξαφνική εκτροπή του αυτοκινήτου με φόρα και κατεύθυνση αριστερόστροφη.

Εν συνεχεία επέρχεται η πρόσκρουσή του στο μεταλλικό ιστό φωτισμού αφού προηγουμένως διέγραψε τόξο 210 μοιρών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαδιάς.

Αξιοσημείωτο είναι ότι λύθηκε το μυστήριο που είχε δημιουργηθεί με τον σταυρό και το κινητό του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Δημοφιλη Αρθρα