Τεράστια ανατροπή στον θάνατο του Mad Clip μία μέρα μετά την κηδεία του 34χρονου τράπερ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη

Μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στον τρόπο με τον οποίο ο Mad Clip έχασε τη ζωή του μετά το μοιραίο τροχαίο με την πολυτελή Porsche.

Τεράστια ανατροπή στον θάνατο του Mad Clip μία μέρα μετά την κηδεία του 34χρονου τράπερ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Πέμπτη (2/9/2021).

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο θάνατός του πιθανότατα, δεν ήταν ακαριαίος.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», λέει ο Παντελής Αλεξάνδρου, ιατροδικαστής.

Ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση της Porsche, που οδηγούσε, τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα και ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έπαθε κάτι πριν χάσει τον έλεγχο», λέει χαρακτηριστικά.

Μόλις βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου.

«Μιλάμε σίγουρα για πολλαπλές κακώσεις με τέτοιες ταχύτητες. Όταν υπάρχει προφανής αιτία θανάτου, δε ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γνωρίζουμε αν πριν το ατύχημα ο γνωστός τράπερ είχε πάθει κάτι, όπως ισχαιμικό επεισόδιο. Αν πιο πριν το άτομο είχε υποστεί μια ισχαιμία για παράδειγμα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε», τονίζει.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαδιάς, ειδικός πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, το πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ειδικά σε ό,τι αφορά την λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.

Δείτε το ρεπορτάζ του «Live News»:

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Με γκάζια και τραγούδια αποχαιρέτησαν τον τράπερ

Προμηθέας- Ηρακλής 103-85: Δυνατό φιλικό τεστ

ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ: Οι πληρωμές αυτή την εβδομάδα