Τα fake news για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη, έφεραν την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Τα fake news για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη, έφεραν την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε». Ούτε λίγο ούτε πολύ η Κατερίνα Καινούργιου «άδειασε»» την Φαίη Σκορδά για τον χειρισμό του θέματος σχετικά τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που αποδείχθηκαν fake news. Αυτή τη φορά τα...

Τα fake news για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη, έφεραν την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Κατερίνα Καινούργιου «άδειασε»» την Φαίη Σκορδά για τον χειρισμό του θέματος σχετικά τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που αποδείχθηκαν fake news.

Αυτή τη φορά τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό για τη Δανάη Μιχαλάκη, οδήγησαν την Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε» να απαντήσει.

Αναλυτικά όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου είπε:

«Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1, και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο να τοποθετηθούμε και εμείς γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα.

Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή, επειδή… Τώρα συγκινούμαι…

Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι.

Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου».