×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μάνεσης για Μιχαηλίδου: Εγώ την έβαλα στη Μελέτη, εγώ είμαι θύμα bullying – Τι απαντά η Ελεονώρα Μελέτη


Γεωργία Τσιαρλή

Μάνεσης για Μιχαηλίδου: Εγώ την έβαλα στη Μελέτη, εγώ είμαι θύμα bullying – Τι απαντά η Ελεονώρα Μελέτη


Η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε στις 13 Οκτωβρίου από την εκπομπή «Πρωινό», καταγγέλλοντας εκφοβισμό στη δουλειά της.

Ο Νίκος Μάνεσης ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 και απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με μια δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη;

Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: Έναν μήνα βγαίνει ο ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19, ξαναμπαίνει μέσα.

Απ’ ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφθασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω.

Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι το θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, αν μου έχουν πει λάθος, σας λέω κι εγώ λάθος, και στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Εγώ πώς εμπλέκομαι. Εγώ με την Τίνα συνεργάζομαι 3 χρόνια. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τη συνεργασία, ποτέ δεν μιλώ για μια κυρία αρνητικά.

Εγώ πώς εμπλέκομαι; Εγώ τι δουλειά έχω με την εκπομπή της Μελέτη και με το γεγονός ότι η διοίκηση του Alpha, που έχει πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο, διεύθυνση ειδήσεων ενημέρωσης, αποφάσισε ότι πρέπει οι ρεπόρτερ για έναν μήνα να είναι έξω, να κάνουν τεστ COVID-19 και να μπαίνουν μέσα. Οι άλλοι κορόιδα είναι που βγαίνουν έξω».

Για τις αναφορές σχετικά με εργασιακό bullying απάντησε: «Το bullying είναι μια σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται, περιμένω να δω αποδείξεις. Διότι αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμηση.

Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμη. Εγώ μιλάω πάντα με στοιχεία. Ένα στοιχείο που να μιλάει για bullying. Με θεωρείτε ηλίθιο; Σε έναν χώρο με 150 άτομα να θέλω να κάνω bullying; Και να κάνω bullying; Να τελειώνουμε το καραγκιοζιλίκι.

Καλή πορεία στην κυρία Μιχαηλίδου εκεί που έχει ήδη πιάσει δουλειά, να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου. Τρία χρόνια είμαι τρελός εγώ και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα;

Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου γιατί είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είπα “κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει, πάρ’ τη ρε παιδί μου”, το bullying πού είναι;

Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους; Τα παιχνιδάκια τα ξέρω και αυτήν τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα, εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμηση λέγεται, δώστε μου ένα στοιχείο για bullying.

Bullying σημαίνει άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας, Είτε από ένα πρόσωπο ισχυρότερο είτε από ομάδες. Θέλω στοιχεία πότε ασκήθηκε σωματική ή ψυχολογική βία. Επειδή παίζουμε με το κούτελό μου και με το ήθος μου, στοιχεία παρακαλώ».

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση για την Τίνα Μιχαηλίδου λέγοντας: «Ενημερώθηκα κι εγώ όπως και οι υπόλοιποι για την παραίτησή της, γνώριζα την πρόθεσή της, δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση για την επαγγελματική του πορεία, προσπάθησα να τη μεταπείσω, αλλά μία ειλημμένη απόφαση γίνεται σεβαστή. Ήταν χαρά μου να έχω την Τίνα στην ομάδα του έστω και λίγο διάστημα».

Ερωτηθείς αν ήταν δική του πρόταση να την πάρει στην εκπομπή της, η Μελέτη απάντησε: «Πρώτη φορά το ακούω και σοκάρομαι. Εγώ όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν είναι διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα και μου είπαν “αποφασίζεις αν θα κρατήσεις κάποιον ή θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο”, είπα “όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε”».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ