Πριν λίγο καιρό ήταν το Squid game, πλέον είναι το Manifest. Η νέα σειρά μυστηρίου αποτελεί την πιο δημοφιλή του Netflix.

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Manifest, No 1 σειρά στο Netflix αυτή τη στιγμή!

Πριν λίγο καιρό ήταν το Squid game, πλέον είναι το Manifest. Η νέα σειρά μυστηρίου αποτελεί την πιο δημοφιλή του Netflix, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα.

Η σειρά είχε αρχικά δημιουργηθεί το 2018 από τον Jeff Rake για το NBC, μετά από τρεις σεζόν ακυρώθηκε. Στη συνέχεια, ωστόσο, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα προβολής, με το κοινό του να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη σειρά.

Σε παραγωγή των Robert Zemeckis, Jeff Rake και Jack Rapke, είναι ξεκάθαρο πως το Manifest -στα 29 επεισόδια των δύο διαθέσιμων σεζόν του- φιλοδοξεί να γίνει ένα… νέο Lost.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην πτήση Montego Air Flight 828. Αφού το συγκεκριμένο αεροσκάφος προσγειώνεται με ασφάλεια μετά από έντονες αναταράξεις, πλήρωμα και επιβάτες μπορούν πλέον να αισθανθούν ανακούφιση που πατούν και πάλι σώοι και αβλαβείς στο έδαφος.

Ωστόσο, αυτές τις ώρες του ταξιδιού τους, ο κόσμος έχει προχωρήσει κατά πέντε χρόνια πιο μετά, με τους φίλους, τις οικογένειες και τους συναδέλφους τους να έχουν συνεχίσει τις ζωές τους αφού αποδέχτηκαν το βάρος της προσωπικής τους απώλειας.

Πλέον, σε όσους είχαν ανέβει σε εκείνο το αεροπλάνο τους δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Όμως καθώς ξεδιπλώνονται μπροστά τους οι εναλλακτικές εκδοχές της πραγματικότητας, βυθίζονται σ’ ένα ανεξήγητο μυστήριο που αρχίζει να αποκτάει νόημα μόνο για κάποιους από αυτούς.

Πρωταγωνιστούν οι Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina και Parveen Kaur.

Το μέγεθος της επιτυχίας είναι τόσο μεγάλο ου το Netflix ανακοίνωσε ότι ανανεώνει το Manifest για 4η σεζόν με 20 επεισόδια.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο