Μαρία Κίτσου: Το συγκινητικό αντίο στις Άγριες Μέλισσες και την Ελένη Σταμίρη

Ανήμερα των γενεθλίων της ίδιας αλλά και της Ελένης Σταμίρη θέλησε η Μαρία Κίτσου να αποχαιρετήσει τον ρόλο ο οποίος στιγμάτισε την καριέρα της.

Οι Άγριες Μέλισσες πρόβαλλαν το τελευταίο τους επεισόδιο σχεδόν ένα μήνα πριν ωστόσο η Μαρία Κίτσου, η Λενιώ της σειράς η οποία αποθεώθηκε για τις ερμηνείες της, αποφάσισε πως σήμερα είναι η πιο κατάλληλη μέρα να πει το αντίο της στη σειρά του ΑΝΤ1.

Για τρία ολόκληρα χρόνια η ηθοποιός υποδύθηκε την Ελένη Σταμίρη με μεγάλη επιτυχία. Μία δυναμική γυναίκα η οποία ζωντάνεψε μέσα στη μικρή οθόνη μέσα από την Κίτσου καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που η σειρά έκλεισε το φινάλε της με έναν συγκλονιστικό μονόλογο της Ελένης η οποία ήταν αυτή που έγραψε τον επίλογο στις Άγριες Μέλισσες ενώ το φινάλε αποθεώθηκε από το Twitter.

Οι Άγριες Μέλισσες υπήρξαν μία σειρά σταθμός για την Ελληνική τηλεόραση, μία σειρά που έδειξε το δρόμο για την επιτυχία και σε επόμενα σίριαλ όπως ο Σασμός φέρνοντας και πάλι τη μυθοπλασία σε κυρίαρχη θέση στην τηλεόραση.

Μαρία Κίτσου: Το μήνυμα της στο Instagram που συγκινεί

Η ηθοποιός η οποία ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στη σειρά έχει τα γενέθλιά της σήμερα 5 Αυγούστου.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά της λοιπόν για τις ευχές του κόσμου έγραψε το δικό της αντίο στις Μέλισσες και την Ελένη Σταμίρη, τον χαρακτήρα που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Στο μήνυμά της η ίδια τονίζει πως η Λενιώ έχει και αυτή συμπωματικά γενέθλια την ίδια μέρα ενώ γράφει παίζοντας με τις λέξεις από το φινάλε των Μελισσών που η ίδια ερμήνευσε ότι «ένα παραμύθι είναι τελικά η ζωή.»

«Το πιο περίπλοκο και το πιο μαγικό από την πρώτη ανάσα μέχρι την τελευταία..και σ´αυτήν την τελευταία ανάσα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες και αν η απάντηση και στα 2 είναι η αγάπη τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος!», συμπληρώνει.

Διαβάστε όλο το μήνυμά της:

Σασμός: Η Καλλιόπη τσακίζει τον Βρουλάκη

Survivor: Ως εδώ ήταν για Ασημίνα – Δάντη;

Μαμαλάκης: Πανηγύρισε για το θετικό τεστ!