«Φωτιά» πήρε η εκπομπή Μαρμίτα κατά το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ - Άρης, με Χατζηνάκο και «Τρέγια» να δίνουν «ρεσιτάλ».

«Φωτιά» πήρε η εκπομπή Μαρμίτα κατά το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ - Άρης, με Χατζηνάκο και «Τρέγια» να δίνουν «ρεσιτάλ».

Οπως ήταν φυσικά το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚΆρης αποτέλεσε το βασικότερο αντικείμενο σχολιασμού της εκπομπής «Μαρμίτα».

Ο κεντρικός παρουσιαστής Βασίλης Χατζηνάκος και γνωστός οπαδός του Άρη, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 63 λεπτό της αναμέτρησης.

Βεβαίως, αρχικά είχε λίγη αγωνία μήπως ο Μαυριτανός επιθετικός ήταν οφσάιντ, όταν όμως «τσέκαρε» το ριπλέι ότι το γκολ ήταν κανονικά συνέχισε να αποθεώνει την ομάδα του.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚτσής, «Τρέγιας», κατά κόσμον Τάσος Ιατρόπουλος «πάγωσε» με το που η ομάδα του δέχθηκε το 0-1, αρχίζοντας στη συνέχεια να «στολίζει» την ομάδα του, για το άνευρο πρόσωπο που έδειχνε η ομάδα του.

Όταν δε το ματς τελείωσε ο «Τρέγιας» άρχισε να επιρρίπτει ευθύνες κατά πάντων και από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε κανείς! «Ο ΠΑΟΚ είναι άρρωστος και νοσεί σε πολλούς τομείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Σαββίδης επιμένει να κρατάει στη θέση τους ορισμένους ανθρώπους. Ας μου το εξηγήσει κάποιος αν μπορεί, μεταξύ άλλων», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέλυσε το σκεπτικό του για τις λάθος επιλογές των Λουτσέσκου, Μπότο και Σαββίδη.

Μαρμίτα: Δείτε παρακάτω τα δύο σχετικά αποσπάσματα

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο