×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Master Chef spoiler αποχώρησης 15/5: Ποιος μένει εκτός τελικού


    Sportime Team

Master Chef spoiler αποχώρησης 15/5: Ποιος μένει εκτός τελικού


Master Chef spoiler αποχώρησης 15/5: Ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό και απόψε το βράδυ θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι.

Για την ακρίβεια στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/5) θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση. Οι παίκτες πλέον είναι τρεις, ωστόσο στο τέλος της βραδιάς ο ένας θα έχει βγει από τις κουζίνες του παιχνιδιού και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, θα είναι γνωστό.

Εκείνο που θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου -ή της επόμενης, θα το δούμε παρακάτω, Έλληνα Master Chef

Master Chef spoiler αποχώρησης 15/5: Η τριάδα

Ο Πάνος Τόγιας ήταν εκείνος που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο καθώς μειονεκτούσε σε βαθμολογία τόσο από τον Χρήστο όσο και από την Σπυριδούλα. Αμφότεροι είχαν την ίδια βαθμολογία και μαζί με τον Μανόλη -που κέρδισε μία ακόμα ασυλία- συνεχίζουν στο παιχνίδι.

Οι τρεις παίκτες, λοιπόν, όλοι στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα… μονομαχήσουν απόψε για την αποφυγή της τελευταίας αποχώρησης και ταυτόχρονα της πρόκρισης στον τελικό.

Master Chef spoiler αποχώρησης 15/5: Αυτός φεύγει

Όσοι ενημερώνεστε όλο αυτόν τον καιρό από τα spoiler του Sportime ενδεχομένως και να γνωρίζετε τι θα γίνει απόψε. Άλλωστε η επιτυχία είναι πλήρης σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις καθώς δεν έχουμε πέσει σε καμία έξω.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε για μία ακόμα φορά πως διαβάζετε το κομμάτι με δική σας ευθύνη. Στις επόμενες γραμμές θα αποκαλυφθεί ο χαμένος και οι δύο νικητές της αποψινής ημέρας.

Οι τρεις παίκτες λοιπόν απόψε θα διαγωνιστούν για τελευταία φορά πριν από τον μεγάλο τελικό.

Ο χαμένος της αναμέτρησης στο αποψινό επεισόδιο, θα βγει εκτός παιχνιδιού ενώ οι άλλοι δύο θα πάνε στον μεγάλο τελικό.

Εκεί, το έπαθλο θα το διεκδικήσουν ο Μανόλης και η Σπυριδούλα!

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Χρήστος, ο Γιαννιώτης μάγειρας, απόψε θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του Master Chef, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το διαγωνιστικό κομμάτι.