Το MasterChef έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία, ενώ viral έχει γίνει φωτογραφία που αφορά το μέλλον του παιχνιδιού.

MasterChef 22/4 Mega spoiler: Το MasterChef έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία, ενώ viral έχει γίνει φωτογραφία που αφορά το μέλλον του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα το μέλλον ενός παίκτη. Ενός από τους πιο αγαπημένους του κοινού και όχι μόνο! 

Μετά την αποχώρηση της Εύας στο παιχνίδι έχουν μείνει 9 παίκτες, ωστόσο ενδέχεται ένα από τα φαβορί να είναι εκτός σπιτιού.

MasterChef 22/4 Mega spoiler

Μάλιστα, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό παίκτη στο κοινό, τον Παντελή.

Εκείνος, βρέθηκε σε καφέ και δεν ξέφυγε από τους… τηλεοπτικούς φακούς και φαίνεται πως δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Ήταν ο αρχηγός της ομάδας που κέρδισε τη δοκιμασία στο ταξίδι στη Γαλλία και πλέον μένει να φανεί αν η φωτογραφία είναι τωρινή.

Να αναφέρουμε επίσης βέβαια, πως αυτή η αποχώρηση αν επιβεβαιωθεί δεν θα γίνει άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε αυτή την εβδομάδα, θα αποχωρήσει άλλος παίκτης. Κι αυτός όπως μαθαίνουμε δεν θα είναι ο Παντελής. Θα υπάρξει ενημέρωση αργότερα μέσα στην ημέρα σαφώς για όλα.

Βέβαια στο σημερινό επεισόδιο ο Παντελής φαίνεται πως κάνει ένα μεγάλο λάθος. Τι θα δούμε απόψε;

Δείτε το τρέιλερ


Παράλληλα, όπως αναφέρεται, ο τηλεοπτικός σταθμός Star έχει αρχίσει ήδη στον σχεδιασμό για  το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα όπως φαίνεται υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το MasterChef να επανέλθει στις οθόνες μας τον Οκτώβριο του 2020.

Το θέμα είναι και τι θα μπει στη θέση του. Εκεί είναι και κρύβεται όλη η ουσία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πιθανότητα επιστροφής της εκπομπής «Φάρμα» που προβαλλόταν στο παρελθόν στο Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο λόγος αυτής της αλλαγής.

Το Star μπορεί να έχει πάρει το προβάδισμα στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών, όμως υπάρχει κίνδυνος κούρασης του  κοινού.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη του μήνα, οπότε τότε θα υπάρχουν και οι ουσιαστικές εξελίξεις για το μέλλον.

MasterChef 22/4 Mega spoiler