×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

MasterChef 4: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Τα λάθη του Σταυρή και η ατάκα του Βαρθαλίτη


    Sportime Team

MasterChef 4:  Απόψε ο μεγάλος τελικός – Τα λάθη του Σταυρή και η ατάκα του Βαρθαλίτη. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον αποψινό μεγάλο τελικό του MasterChef 4.  


Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον αποψινό μεγάλο τελικό του MasterChef 4.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του MasterChef έχει ξεκινήσει από χθες και απόψε το βράδυ κορυφώνεται με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Μάλιστα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης μονομαχίας του μεγάλου τελικού ο Σταυρής Γεωργίου παραδέχθηκε on camera πως έκανε δυο λάθη. Για εκείνον άνευ σημασίας καθώς όπως είπε τα διόρθωσε. Για τους κριτές όμως;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – spoiler 17/6 τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Τα μικρά λάθη του Σταυρή θα είναι ασυγχώρητα;

«Ζέσταινα το μαχαίρι πάνω στη φωτιά να κόψω το παστέλι αφού είχε σπάσει λίγο για να το κάνω μισοφέγγαρο, ε… Εκεί παίρνω και το μαχαίρι, καίγομαι και από μισοφέγγαρο το κάνω ένα ορθογώνιο κομμάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταυρής Γεωργίου στην κάμερα του MasterChef, προσθέτοντας όμως πως «στην τελική ίσως και να ήταν και πάρα πολλή ποσότητα από το παστέλι και τώρα να είναι λίγο πιο ισορροπημένο».

Δευτερόλεπτα, ωστόσο, αργότερα, ο Κύπριος φιναλίστ είχε μια ακόμα ατυχία κατά το στήσιμο του πιάτου του. «Το σιφόν δεν βγήκε, αλλά η υφή ήταν μια χαρά. Ήταν αυτή που ήθελα από την αρχή. Δεν το σκέφτηκα ότι θα έπηζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να το είχα σε ένα ζεστό μπεν μαρί για να βγει πιο όμορφο αλλά μπορεί και να έτρεχε πιο πολύ στο πιάτο. Σπάστηκα εκείνη την ώρα γιατί ήταν το τελευταίο λεπτό» τόνισε στην κάμερα του MasterChef.

Κοντός ψαλμός, αλληλούια λοιπόν! Λίγες ώρες απομείναμε για να δούμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής!


Τελευταία Νέα