×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

MasterChef 4: Ξέσπασε η Κατερίνα, «θέλει να μου ρουφήξει το λαρύγγι»


    Γεωργία Τσιαρλή

MasterChef 4: Ξέσπασε η Κατερίνα, «θέλει να μου ρουφήξει το λαρύγγι»


Η Κατερίνα εμφανίστηκε εμφανώς επηρεασμένη μετά το επεισοδιακό συμβούλιο της Δευτέρας (23/3) στο MasterChef 4. 

Ξέσπασε η Κατερίνα για μία ακόμη φορά στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Η διαγωνιζόμενη, που όπως έχει πει πολλές φορές, δέχεται καθημερινό bullying μέσα στο σπίτι, αυτή τη φορά έφτασε στα όριά της.

Η 36άχρονη κομμώτρια σε εξομολόγηση της στον Ηρακλή είπε ότι άκουσε την κλίκα που μισεί: «Δε θα τα μεταφέρω όλα γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά.

Διαβάστε επίσης-Masterchef 4 spoiler διαρροή αποχώρηση: Ποιος θα φύγει πρώτος από τους FF;

Η Ντέμη είπε ότι θέλει να μου ρουφήξει το λαρύγγι και να δείξει πόσο άθλιος άνθρωπος είμαι. Το κρατάει, είπε, μπροστά στις κάμερες», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και συνέχισε λέγοντας ότι δε της αρέσει η έπαρση που έχουν ορισμένοι μέσα στον διαγωνισμό.

«Είναι τόσο φτωχοί πνευματικά όλοι τους, που δεν μπορούν να με φτάσουν ούτε στο ελάχιστο! Θέλω να μου δώσει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ δύναμη για να τους βγάλω όλους έναν έναν από το παιχνίδι!», είπε η ίδια έξαλλη στην κάμερα του διαγωνισμού. «θέλει να μου ρουφήξει το λαρύγγι»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι ψηφοφορίες των ομάδων, λίγο πολύ έχουν πάντα ένταση. Ποιοι πιστεύεις ότι θα ψηφιστούν;⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις