Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον φίλο του Αλέξανδρο Συνοδινό, ο οποίος έφτασε μέχρι την τετράδα του MasterChef 5. Ο Τζέιμς αντί να δει Survivor, αποφάσισε χθες να δει MasterChef και μάλιστα σε ένα story του αποκάλυψε τη φιλία του με την Αλέξανδρο Συνοδινό. «Περιμένω...

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον φίλο του Αλέξανδρο Συνοδινό, ο οποίος έφτασε μέχρι την τετράδα του MasterChef 5.

Ο Τζέιμς αντί να δει Survivor, αποφάσισε χθες να δει MasterChef και μάλιστα σε ένα story του αποκάλυψε τη φιλία του με την Αλέξανδρο Συνοδινό.

«Περιμένω gourmet σουβλάκια σύντομα», έγραψε ο Ροδίτης για τον Αλέξανδρο.

 

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξανδρος καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης μίλησε για τη φιλία του με τον Τζέιμς Καφετζή, τονίζοντας πως ίσως συνεργαστούν στο μέλλον.

«Γνωριζόμαστε προσωπικά εδώ και χρόνια με τον Τζέιμς. Και με τον αδερφό του γνωρίζομαι πάρα πολύ καλά, κάναμε πολύ παρέα στο Λονδίνο. Με έχουν φιλοξενήσει τα παιδιά στη Ρόδο», είπε ο Αλέξανδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής – Τον έδειξε κατά λάθος το Star

Survivor 27/5: Πληρώνει ο Ατζούν τις αποχωρήσεις Τζέιμς και Μπάρτζη