MasterChef - Χαμός: Επίθεση Στέφανου σε Ιωάννη - «Με την αδελφή μου συζητάω πιο παντελονάτα»

Επίθεση στη κόκκινη ομάδα και στον Ιωάννη εξαπέλυσε ο Στέφανος που όπως είπε...«Με την αδελφή μου συζητάω πιο παντελονάτα»!

MasterChef – Χαμός: Επίθεση στη κόκκινη ομάδα και στον Ιωάννη εξαπέλυσε ο Στέφανος που όπως είπε…«Με την αδελφή μου συζητάω πιο παντελονάτα»!

MasterChef – Χαμός: Για ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef δημιουργείται μεγάλη ένταση ανάμεσα στους Στέφανο και Ιωάννη που πηγαίνουν την κόντρα τους σε άλλο επίπεδο!

Γεμάτο ένταση είναι και το σημερινό επεισόδιο του ΜasterChef, όπως φαίνεται και από τρέιλερ που παρουσιάστηκε από το Star στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

Για ακόμα μία φορά απέναντι είναι ο Ιωάννης με τον Στέφανο, ο οποίος φαίνεται να κάνει την αρχή, ζητώντας από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να πουν όσα λένε και όταν είναι κλειστές οι κάμερες.

Τότε το πλάνο πάει στον Ιωάννη, ο οποίος λέει: «Με την αδελφή μου που είναι 19 ετών, συζητάω πιο παντελονάτα από ότι ο Στέφανος», ενώ αμέσως μετά φαίνεται ο παίκτης της μπλε ομάδας να λέει: «Να μην ανοίξω και εγώ το στοματάκι μου».

 

MasterChef 5: Κονταροχτυπήθηκαν σε 9 δοκιμασίες, κόκκινοι και μπλε!

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και στο επεισόδιο του MasterChef όπου είχαμε ομαδική δοκιμασία.
Μετά το πλεονέκτημα της Μαρίνας και τις αλλαγές που έγιναν σε μπλε και κόκκινη ομάδα, ήρθε η ώρα για τις 9 μεγάλες αναμετρήσεις ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef.

Την αρχή έκανε η αρχηγός της μπλε ομάδας Ηρώ που αντιμετώπισε τον Παύλο στη δοκιμασία με τα αυγά και φάνηκε να κερδίζει στα σημεία, μιας και εκείνη είχε τέλειες, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τις τρεις από τις τέσσερις παρασκευές της. Ενώ, ο συμπαίκτης της τα πήγε καλά μόνο στις δυο από τις τέσσερις παρασκευές αυγών.

Τη σκυτάλη πήραν ο Ιωάννης με τον Νίκο Σκορδάκη που κλήθηκαν να φτιάξουν φιλέτο πεσκανδρίτσας αροζέ. Ο Νίκος ήταν αυτός που πέτυχε ένα ζουμερό κατάλευκο φιλέτο με τον Ιωάννη να μην έχει κάνει αντίστοιχα άψογη εκτέλεση, ανεξάρτητα από το αν το παραδέχτηκε τελικά.

Τρίτη μονομαχία ήταν αυτή ανάμεσα στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας, Αντώνη και τον Στέφανο στο ριζότο, όπου το κλίμα ήταν πολύ θερμό και γεμάτο… καρδούλες!

Η Λία και η Ανούς βρέθηκαν αντιμέτωπες στην τέταρτη μονομαχία για να φτιάξουν κεφτεδάκια, με την Ανούς να συγκινείται ιδιαίτερα καθώς θυμήθηκε τη συνταγή και τα κεφτεδάκια της θείας της που νιώθει σαν δεύτερη μητέρα της. Το τελικό αποτέλεσμα φάνηκε πάντως να είναι ισάξιο για τα δυο κορίτσια με τη Λία να αναφέρει πως τα κεφτεδάκια της Ανούς ήταν πολύ γευστικά.

Μαργαρίτα και Κωνσταντίνος αναμετρήθηκαν σε μια πιο δημιουργική δοκιμασία, καθώς κλήθηκαν να ετοιμάσουν δυο διαφορετικές παρασκευές με όστρακα. Μόλις ολοκληρώθηκε η δοκιμασία και οι δυο τους δέχτηκαν επίπληξη από τον Σωτήρη Κοντιζα, πως δεν έλεγξαν αν τα όστρακά τους είναι χαλασμένα, ενώ υπήρξαν αστοχίες στις παρασκευές και για τους δυο παίκτες.

Μαρία και  Αλέξανδρος ετοίμασαν chips με τη δοκιμασία να μην έχει το αναμενόμενο καλό αποτέλεσμα που περίμενε ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ακολούθησε η πιο επική μαγειρική αναμέτρηση με τον ζεν Παναγιώτη – Τζαμαλ να έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρίνα και να ετοιμάζουν sping rolls με τις επικές ατάκες να μην έχουν τέλος. Φυσικά σε αυτά που ξεχώρισαν ήταν τα 1.800 spring rolls που έχει τυλίξει ο Παναγιώτης ως τώρα.

Ανδρική υπόθεση η επόμενη δοκιμασία με τον Διονύδη και τον Τζιοβάνι να έρχονται αντιμέτωποι στην Παρασκευή ζυμαρικών αλά βόνγκολε, με τον Ιταλό της παρέα να αποθεώνεται από το Twitter.

Τέλος, η μονομαχίες ολοκληρώθηκαν με την Κωνσταντίνα και τη Βίλλυ που προσπάθησαν να φτιάξουν κέικ λάβα…