MasterChef - Δημήτρης Ταϊρίδης: Μπόμπαινας ή μήπως Τρομπαινας;

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του φετινού MasterChef!

MasterChef – Δημήτρης Ταϊρίδης: Το MasterChef συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μετά τις επιστροφές των παικτών έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής του Star και ένας από τους λόγους που έχει συμβεί αυτό είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης.. ο γνωστός σε όλους Μπόμπαινας.

Η πρώτη εντύπωση που μας έδωσε μπαίνοντας στην οντισιόν ήταν ένας παίχτης χτυπημένος από την οικονομική κρίση που έχει χάσει το μαγαζί του – Μπόμπαινα!

Οι πρώτες κουβέντες των κριτών μαζί του όμως αρχίζουν να ξετυλίγουν την πολύπλοκη προσωπικότητα του. Οι 17 αρραβώνες που έχει κάνει μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αντιλαμβανόμαστε ότι ο τύπος αυτό έχει ζουμί και θα μας απασχολήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του reality!

Ο Μπόμπαινας μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο καθώς έρχεται στα bootcampγια να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, όπου τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού!

Όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένει και τρώει πόρτα από τον Βασίλη Μπόλλο, που είναι και ο πρώτος που τον κατηγορεί ανοιχτά για στρατηγική, κάτι που δεν άρεσε στον φίλο μας τον Μπόμπαινα. Το επεισόδιο αυτό μας αφήνει με μια πίκρα ότι ο ιδιότροπος αυτός μάγειρας θα μας χαιρετήσει…!

Όμως μιλάμε για μια ακριβή παραγωγή που θέλει να βγάλει λεφτά… δεν θα βγάλει τα ματάκια της με τα χεράκια της! Πρώτη φορά βλέπουμε να δίνουν ποδιές σε και καλά δεύτερες καλύτερες προσπάθειες … και τσουπ SURPRISE στο σπίτι του MASTERCHEF εμφανίζεται με ύφος 1000 καρδιναλίων ο Ταϊρίδης!

Η γνώμη μου είναι ότι, ενώ είναι μάγειρας με πολύ εμπειρία, η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη να αφήσει ένα τέτοιο τηλεοπτικό διαμάντι να φύγει τόσο γρήγορα από κοντά μας! Μπαίνει στο διαγωνισμό με τα 1000, όχι μαγειρικά θα λέγαμε, αλλά με διάθεση να τα κάνει όλα άνω κάτω. Οι προθέσεις του φαίνονται από την πρώτη στιγμή όπου κατηγορεί ανοιχτά τους πάντες για στρατηγικές και ίντριγκες.

Η δική μου απορία είναι όταν θα κοιταχτεί στον καθρέφτη δεν βλέπει εκεί μέσα τις ίδιες συμπεριφορές; Τέλος πάντων … όλα γίνονται για τα λεφτά και τη δόξα! Ο μόνος του στόχος είναι να γίνει αρχηγός των μπλε, μάλλον για να το συμπεριλάβει στο βιογραφικό του – το τηλεοπτικό θα συμπλήρωνα! Και έρχεται εκείνη η μαύρη μέρα για τους παίχτες των μπλε και αρχηγός γίνεται ο Μπόμπαινας!

MasterChef – Δημήτρης Ταϊρίδης: Η αξέχαστη οντισιόν του Μπόμπαινα!

Νομίζω δεν θέλει να γίνει αρχηγός ώστε να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά για να γίνει χαμός. Και πράγματι όποτε υπήρξε αρχηγός γινόταν το έλα να δεις στις ομαδικές και κατ’ επέκταση και στις ψηφοφορίες. Εδώ θα προσθέσω πάλι ότι η παραγωγή με Mπόμπαινα αρχηγό έτριβε τα χεράκια της … και όχι για να φτιάξει κουλουράκια…!

Οι 2 φορές που υπήρξε αρχηγός νομίζω ήταν αρκετές για να γκρεμίσει το twitterμε σχόλια και οι ατάκες του να γίνουν Viral! Επίσης στο παιχνίδι δε μπορούν να μην μπουν οι κόκκινοι που γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Ταϊρίδης και τι μπορεί να κάνει, οπότε πάντα εκμεταλλεύονταν αυτή τη συγκυρία .

Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε ότι όποτε πήγαινε σε διαδικασία αποχώρησης προσπαθούσε να μπει στη θέση του θύματος τονίζοντας μας ότι όλοι του κάνουν πόλεμο (κάπου εκεί βλέπαμε και ένα δάκρυ να κυλάει) και εκεί που πηγαίναμε να τον λυπηθούμε εκεί ήταν που έλεγε την φαρμακερή του ατάκα και λέγαμε όχι δεν γίνεται είναι μπόμπαινας…ΤΕΛΟΣ!

Δυστυχώς για την παραγωγή ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και εκεί που πάει να χαιρετήσει τους αγαπημένους μας κριτές …τσουπ πάλι τη γλυτώνει με την οικειοθελή αποχώρηση του Βαλέχα…Στο STAR ανοίγουν σαμπάνιες με αυτήν την εξέλιξη γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο τύπος πουλάει!

Η χαρά όμως δεν θα κρατήσει για πολύ (μη βιάζεστε έχει συνέχεια το σίριαλ Μπόμπαινα) και μετά από λίγες μέρες αποχωρεί… μας απειλεί βεβαία λέγοντας (με δικά μου λόγια… πουλάει καλυτέρα) Μπομπαινας will be back and that’s a promise!

Η επιστροφή δεν θα αργήσει (δεν το περιμέναμε), όμως τον βλέπουμε πιο ήρεμο, πιο δασκαλεμένο αλλά εμείς ξέρουμε ΜΠΟΜΠΑΙΝΑΣ IS BACK! Το τέρας είναι σε χειμερία νάρκη και το καλοκαίρι είναι κοντά για να ξυπνήσει. Εν αναμονή των νέων εξελίξεων!