Καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου» ήταν ο Ιωάννης Αυλωνίτης και αποκάλυψε το λάθος που του στοίχισε την αποχώρησή του από το «MasterChef».

Καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου» ήταν ο Ιωάννης Αυλωνίτης και αποκάλυψε το λάθος που του στοίχισε την αποχώρησή του από το «MasterChef». O Ιωάννης Αυλωνίτης ο οποίος αποχώρησε από το MasteChef κλαίγοντας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στην «Φωλιά των Κου Κου» και του Κρατερού Κατσελή. O πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι...

Καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου» ήταν ο Ιωάννης Αυλωνίτης και αποκάλυψε το λάθος που του στοίχισε την αποχώρησή του από το «MasterChef».

O Ιωάννης Αυλωνίτης ο οποίος αποχώρησε από το MasteChef κλαίγοντας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στην «Φωλιά των Κου Κου» και του Κρατερού Κατσελή.

O πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star, εκτός μετά από την αποχώρησή του από το «MasterChef 5» χθες (Πέμπτη 20/5)  προσπάθησε να ανατρέψει την εντύπωση που δημιουργήθηκε μετά από την επίθεσή του του κατά του Διονύση στο τελευταίο επεισόδιο.

«Ο Διονύσης έκανε ένα λάθος που θα μπορούσα να το ‘χω κάνει κι εγώ. Έχω κάνει ένα παρόμοιο λάθος στην ομαδική στο βουνό. Σε μια σάλτσα που δεν βγήκε ποτέ σάλτσα, δεν έπρεπε να μπει στο πιάτο και την έβαλα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι κερδίσαμε και δεν αποχώρησε κανείς. Τώρα δεν μπορώ να βάλω το μαχαίρι στον λαιμό και να ρίξω ευθύνη στον Διονύση και στον κάθε Διονύση και να πω εσύ έκανες το λάθος γιατί, αν το πάμε στο ξεκάθαρα μαγειρικό κομμάτι, στο πιάτο του κυρίου Μάρθα δεν έψησε ο Διονύσης την πάπια. Εγώ την παραέψησα, εγώ έκανε κάποια λάθη… Δεν ήρθε ο Διονύσης να μου πειράξει τα πράγματα. Εγώ έκανα τα λάθη μου και βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα» είπε ο σεφ, ο οποίος αποχώρησε κλαίγοντας από το παιχνίδι.

Όσο για την κατηγορία που το αποδίδεται ότι «πρόδωσε» τον Διονύση, ο Ιωάννης απάντησε: «Ή θα πρόδιδα τον Παύλο, ένα παιδί που δεν έχει την καλύτερη σχέση με τον Διονύση, ή τον Διονύση.

»Δεν θα πω ότι έχει άδικο ο Παύλος όμως εγώ έχω τη σχέση που έχω με τον Διονύση γιατί όταν τα έλεγα από πίσω του, τα έλεγα και μπροστά του. Επειδή ήξερε τη δυναμική τη δική μου κι εγώ τη δική του, μπορούσαμε να συζητήσουμε αλλιώς εγώ και ο Διονύσης», κατέληξε ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν θα κλείνουν πλέον αυτόματα τα σχολεία μόνο με 4 κρούσματα κορoνοϊού!

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά στον Μπάρτζη για την κλεψιά