×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

MasterChef: Ο Σταυρής μίλησε για το μοίρασμα του επάθλου με τον Βαρθαλίτη (vid)


    Sportime Team

MasterChef: Ο Σταυρής μίλησε για το μοίρασμα του επάθλου με τον Βαρθαλίτη (vid). Το φετινό MasterChef έφτασε στο τέλος του, με τον Σταύρο...


Το φετινό MasterChef έφτασε στο τέλος του, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να είναι ο μεγάλος νικητής και τον Σταυρή να έρχεται στη δεύτερη θέση.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής, θα πάρει 50 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο όπως έκανε γνωστό, θα τα μοιραστεί με τον Κύπριο συμπαίκτη του.

Γι΄ αυτό μίλησε και ο Σταυρής, που βρέθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου-Κου»:

«Τα λεφτά είναι κάτι που δεν έχουμε αναφέρει, ούτε εγώ ούτε ο Σταύρος. Τα λεφτά ναι τα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε, αλλά ζούσαμε και χτες χωρίς τις 50.000 δηλαδή τι. Θα πάω να αγοράσω αμάξι ή θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο; Πάνω απ’ όλα η υγεία και όχι λεφτά. Άκουγα άλλα παιδιά που συζητούσαν για το έπαθλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή! Από τον ΑΝΤ1 στο ΜEGA

Εμείς προχωρούσαμε στο παιχνίδι για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μάγειρες. Αυτός που θα τα πάρει χαλάλι του και μπράβο του. Όταν όμως φτάσαμε πριν την πρώτη δοκιμασία του τελικού, φτιάχναμε βαλίτσες και λέμε ότι και αν γίνει μισά μισά. Δεν ξέρω αν το έχει δικαιολογήσει ο Σταύρος, αφού έχουμε φτάσει στο τέλος και κάποιος θα πάρει τον τίτλο.

Για να λέμε και την αλήθεια και οι δυο νικητές είμαστε και εγώ το αναγνωρίζω αυτό. Στις αγορές στο μάρκετινγκ και σε αυτή υπερισχύει να είσαι ο πρώτος και το ξέρει και ο Σταύρος αυτό. Για να είναι λοιπόν δίκαιο προς εμάς, για μια καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο να το μοιράσουμε. Δώσαμε χέρι και εγώ όταν δίνω χέρι με τον Βαρθαλίτη είναι σαν να δίνω με τον πατέρα μου», ανέφερε ο Σταυρής.

Δείτε τα όσα ανέφερε ο παίκτης του MasterChef:


Τελευταία Νέα