×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

MasterChef: Ο Βαρθαλίτης δίνει το 50% του χρηματικού επάθλου στον Σταυρή


    Sportime Team

MasterChef: Ο Βαρθαλίτης δίνει το 50% του χρηματικού επάθλου στον Σταυρή. Τεράστια ανατροπή στο MasterChef, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να κάνει...


Τεράστια ανατροπή στο MasterChef, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να κάνει γνωστό πως θα μοιραστεί το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, με τον Σταυρή Γεωργίου.

Οι δύο τους είχαν δώσει τα χέρια, ότι ο νικητής θα δώσει στον δεύτερο το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο φαίνεται ότι ο ίδιος άλλαξε γνώμη.

Έτσι, ο Βαρθαλίτης βρέθηκε καλεσμένος  «Στη φωλιά των Κου Κου» και άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους τον άκουγαν να λέει:\

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ξανθιά Μαρία Μπέη είναι όλα τα… λεφτά (pic)

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50.

Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».


Τελευταία Νέα