Ο δημοφιλής κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς είχε παίξει στο παρελθόν σε spot για το κυκλοφοριακό της Πάτρας!

MasterChef: Το MasterChef 5 βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση να αναμένεται σήμερα στις 21:00!

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star κρίθηκε και φέτος άκρως επιτυχημένος και ένας σημαντικός λόγος της επιτυχίας του είναι και οι τρείς κριτές που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ένας από αυτούς μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε spot για το κυκλοφοριακό της Πάτρας!

Το βίντεο αφορά την καμπάνια του Δήμου Πατρέων το 2007-2008 για το κυκλοφοριακό. Ψάχνοντας… Ιάπωνες για το καστ ο Σπύρος Ματθαιοπουλος βρήκε … λύση μέσω ενός φίλου του παραγωγού που του σύστησε τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν ενημερώθηκε ότι χρειαζόταν και ένας άντρας, έφερε από την Αθήνα τον Σωτήρη Κοντιζά.

Καμπάνια Δ. Πατρέων από το 2007 (ή το 8;). Εν τω μεταξύ, ανάθεμα κι αν ήξερα τι έλεγαν στα γιαπωνέζικα, γιατί στην αρχή έλεγαν και δικά τους εκτός κειμένου και στη φούρια δεν είχα κρατήσει σημειώσεις, και τους υπότιτλους, τους είχα βάλει με μαντεψιές.

Για την ιστορία, ψάχνοντας γιαπωνέζους για το κάστινγκ, ένας φίλος παραγωγός, μου είχε συστήσει τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν της είπα ότι θέλουμε και έναν άντρα, μας έφερε από Αθήνα το Σωτήρη. Μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα: Γιαπωνέζος και Σωτήρης; Αλλά μας έσωσε όντως.

Ψηλό παιδί, βλοσυρός και ψαρωτικός. Ερμηνευτικά δε, εξαιρετικά ακριβής και συνεπής, μπήκε στο χαρακτήρα κατευθείαν. Σε τρία ταίηκ είχαμε τελειώσει. Αυτό που λέμε, το ‘χει. Και οι δύο γιαπωνέζοι μας δηλαδή. -Για τους άλλους ερμηνευτές δεν θα πω κάτι, γιατί εδώ στην Πάτρα τους γνωρίζετε πολύ καλά… αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Ματθαιόπουλος.

Δείτε το spot με τον Σωτήρη Κοντιζά:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef τελικός: Αυτός είναι ο νικητής που θέλει ο κόσμος!

Masterchef Μαργαρίτα: Το Twitter την θέλει νικήτρια

Survivor: Μίλησε! Έκαναν σεξ μέσα στο παιχνίδι και τώρα είναι φίλοι – Ποιοι είναι;