×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαυρίδης: Όσα είπε για την περιπέτεια του στο Μεξικό


Γεωργία Τσιαρλή

Μαυρίδης: Όσα είπε για την περιπέτεια του στο Μεξικό


Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και μαζί με τον δικηγόρο του μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN για όσα έζησε στο Μεξικό.

Ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να μιλήσει με ειλικρίνεια και πολλές λεπτομέρειες για την απίστευτη ιστορία που έζησε στο Μεξικό, την κόντρα που είχε με την πρεσβεία και συζητήθηκε έντονα αυτή την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε έντονο ύφος πως: «έχω επιτρέψει πολλές φορές να με αποκαλέσει κάποιος ψεύτη και δεν βγήκα να απαντήσω. Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου, θα βγαίνω να μιλάω».

«Δεν μίλησα σε κανένα άσχημα» ξεκαθάρισε ακόμα από νωρίς, στα λεγόμενα του, ο Γιώργος Μαυρίδης εκφράζοντας την έντονη ενόχληση του για όσα μη αναληθή διαδόθηκαν τα τελευταία 24ωρα. «Συνειδητοποιούσα και καταλάβαινα ότι περνούσα μια κατάσταση κρατητηρίου μέχρι να μου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσω».

 

«Κάναμε ότι μας είπαν. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός. Ζητάω το κινητό μου και μου λένε ότι δεν μιλάνε αγγλικά.

Ήταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανέναν για 24 ώρες και δεν ξέραμε γιατί μας κρατούσαν» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στη συνέχεια, όταν η πόρτα του δωματίου άνοιξε, ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε πως: «μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει. Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί.

Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τις μητέρες μας. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί. Πήραμε από ένα τηλέφωνο ο καθένας. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη».

Σε μια ειλικρινή, αναλυτική εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης, το πρωί της Κυριακής, στο «Έλα χαμογέλα»…

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα