MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Νεκρή η Αλεξία – Αυτός τη σκοτώνει

Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς «Μαύρο Ρόδο»
Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Νεκρή η Αλεξία – Αυτός τη σκοτώνει

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Στη σειρά του MEGA, ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική, η ίδια όμως αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σε αυτή την κατάσταση.

Το τέλμα στο οποίο έχει έρθει την αναγκάζει να κάνει σπασμωδικές κινήσεις με αποτέλεσμα να πληγώνει κυρίως τα παιδιά της, που εν μέρει την κατηγορούν για όσα επικρατούν στην οικία Καστρινού.

Ο Πέτρος φροντίζει να την «χτυπήσει» με το παρελθόν του Βίκου ο οποίος είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και περίεργες δουλειές της νύχτας.

Τελικά ο νεαρός αρχιτέκτονας φεύγει ξανά για Γερακιανή ενώ λίγες μέρες αργότερα θα τον ακολουθήσει και η Αλεξία, η οποία θέλει να μείνει μακριά από τις εντάσεις της Πάτρας.

Μόνο που ο κίνδυνος για εκείνους είναι μεγάλος, καθώς ενώ ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο, ο τελευταίος βάζει στόχο τα παιδιά του Καστρινού για αντίποινα.

Μάλιστα για να υλοποιήσει τα σχέδιά του χρησιμοποιεί τη Γιάννα, την οποία και κάνει σύμμαχό του.

Από την άλλη, ο Παράσχος έχει αρχίσει πλέον να ανησυχεί για τη θέση του ανάμεσα στους δύο εχθρούς.

Ο Βίκος εξαπολύει επίθεση στο σπίτι του Θέμη και εκείνος αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει, ενώ οι πρώτες υποψίες γυρνάνε στο μυαλό του σε σχέση με τον Παράσχο.

Στο μεταξύ, η Αγγελική μέσα σε όλη αυτή την ένταση παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί μόνο με τα παιδιά της. Ετσι χωρίζει τον Βίκο.

Η Αγγελική πάει κι εκείνη στη Γερακιανή να βρει τα παιδιά της και επισκέπτεται το μοναστήρι, όπου ανοίγει την καρδιά της στην ηγουμένη και της εξομολογείται τα πάντα, ενώ αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή μαζί του.

Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα κατάσταση που δεν περίμενε, ενώ παράλληλα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του.

Ωστόσο η Αλεξία είναι εκείνη που θα πέσει νεκρή από το σχέδιο του Βίκου να εξοντώσει τον Θέμη.

Ο Βίκος φάνηκε να έχει οργανώσει το τέλειο σχέδιο για να βγει από τη μέση ο Θέμης, μόνο που δεν υπολόγιζε να έχει plan Β σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.

Κι ενώ ο στόχος είναι έτοιμος να χτυπήσει τον Καστρινό, την τελευταία στιγμή ο στόχος βρίσκει την Αλεξία!

Η μοναχοκόρη της οικογένειας Καστρινού πέφτει νεκρή στα επεισόδια της νέας σεζόν της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και αφού πρώτα ως ρόλος βοηθήσει να προχωρήσει το ειδύλλιο Πέτρου και Ελισάβετ.

Πηγή: mediatime.gr

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ