MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Θέμης βοηθά τη Φιλαρέτη να βρει τον γιο της – Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη

Όλες οι νεότερες εξελίξεις που θα παρακολουθήσετε στο σήριαλ «Μαύρο Ρόδο».
Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Θέμης βοηθά τη Φιλαρέτη να βρει τον γιο της – Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Πολύ έντονες και συναισθηματικές καταστάσεις, προσεχώς, στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega Channel. Ήδη το Sportime σας είχε αποκαλύψει για τον Πέτρο που μεταμφιέζεται σε καλόγρια.

Ο Γεράσιμος απελπισμένος, από την απόρριψη της Ελισάβετ, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο Πέτρος μετακομίζει στο σπίτι της. Όμως μια βραδιά κραιπάλης και μεθυσιού σε πάρτι μασκέ όπου τα αλκοόλ είχε τον πρώτο λόγο, βάζει δυναμίτη στη σχέση τους.

Ο Βίκος και ο Παράσχος αρχίζουν να βάζουν μπρος το σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για τον φόνο της Αγγελικής. Ο Θέμης προσπαθεί να επιέσει τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση, ενώ η Φιλαρέτη συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα. Λίγο μετά ο Θέμης τη συναντά και της εκθέτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της.

Στο μεταξύ η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη. Συγκεκριμένα η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι ξέρει για τις κρυφές καταθέσεις του, ενώ ταυτόχρονα εκμυστηρεύεται στον Γιώργο τα σχέδια της σε σχέση με τον Λευτέρη ζητώντας του χρήματα για να μην αποκαλύψει στον Σαράντο το δάνειο που έχει πάρει τον πατέρα του, τον Διακοσάββα.

Από εκεί και πέρα η Θάλεια τοποθετεί μία κρυφή κάμερα στο γραφείο του Θέμη. Εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού όταν την ανακαλύπτει και ζητάει από τους άντρες της Σήμανσης να ψάξουν το μαγαζί του. Ο Παράσχος αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια.

Η Ελισάβετ δέχεται, έπειτα από επιμονή του Πέτρου, να τον ακολουθήσει στο Καρναβάλι. Παράλληλα ο Βίκος μετά τη συνάντησή του με τη Φιλαρέτη προτείνει συνεργασία στη Γιάννα. Στη συνέχεια η Αλεξία του μεταφέρει πληροφορίες για την υπόθεση του Ζαμάνου.

Τέλος, στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι ανάστατοι και περιμένουν, ενώ ο Πέτρος βρίσκεται εκεί, για να μαζέψει τα πράγματά του και να μετακομίσει στο σπίτι της Ελισάβετ και όταν τη συναντά της ανακοινώνει ότι κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία.

Σπουδαίο νέο, καθώς ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή της…

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ