MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Τέλος η Φιλαρέτη από το μοναστήρι – Η Κύρα μαθαίνει για τον Κροάτη

Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς «Μαύρο Ρόδο»
Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Τέλος η Φιλαρέτη από το μοναστήρι - Η Κύρα μαθαίνει για τον Κροάτη

Μαύρο Ρόδο: Διαβάστε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA που προβάλλεται από Κυριακή μέχρι Πέμπτη στις 22:50.

Αναλυτικά:

«Η Όλγα κάνει προσπάθεια να έρθει σε επαφή με κάποιον που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο βιολογικός πατέρας της, ενώ η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και, για μια ακόμα φορά, της ανοίγει την καρδιά της, λέγοντάς της τι συμβαίνει με τον Βίκο και τι πραγματικά νιώθει γι’ αυτόν.

Η Κύρα ακούει τη συζήτηση του Βίκου με τον Δαμαλά κι έτσι καταφέρνει να μάθει για τον Κροάτη, ενώ την ίδια ώρα ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι, προκειμένου να δηλώσει επισήμως ότι ενδιαφέρεται να «χτυπήσει» στο διαγωνισμό για τα κτήματα.

Η Γιάννα γίνεται έξαλλη από τη συμπεριφορά του Σαράντου, ενώ η μητέρα της, η Ευτυχία, προσπαθεί να έρθει κοντά με το γιο της και να τον κάνει να της ανοίξει την καρδιά του. Ο Γεράσιμος, όμως, δεν ανταποκρίνεται.

Η Φιλαρέτη ζητά τη γνώμη της Αυξεντίας για τη συνέντευξη που έδωσε, ενώ η Κασσιανή με τα λόγια και τη στάση της προσπαθεί να της «πει» ότι δεν έχει καμιά θέση πια στο μοναστήρι.

Η Κύρα, έχοντας πια μάθει για τη σχέση του Βίκου με τον Κροάτη, φροντίζει να ενημερώσει και την εγγονή της για το ποιόν του άντρα που τόσο πολύ υπερασπίζεται. Η Αλεξία, όμως, αρνείται να πιστέψει πως ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της, γιατί από τις κουβέντες που έχει κάνει μαζί του έχει καταλάβει πόσο πολύ αγαπούσε την Αγγελική και τι σήμαινε στη ζωή του.

Η επιμονή αυτή της Αλεξίας, να δικαιολογεί τον Βίκο, εξοργίζει την Κύρα, που της ζητά να συνέλθει, να δει την πραγματικότητα και να ξεκόψει κάθε επαφή μαζί του, γιατί είναι πολύ επικίνδυνος και απρόβλεπτος.

Στο μεταξύ, οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να… συνεργαστεί μαζί τους! Η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται ανοιχτά τα αισθήματα που έχει για τον Πέτρο, ενώ κι εκείνος, από τη μεριά του, της επιφυλάσσει μια έκπληξη: θα την πάει για πρώτη φορά μετά από χρόνια στη θάλασσα!

Η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της μονής πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις, ενώ η Φιλαρέτη αποφασίζει τελικά να εγκαταλείψει το μοναστήρι. Μαζεύει τα ελάχιστα πράγματά της κι αποχαιρετά τις μοναχές υπό το βλέμμα ικανοποίησης της Κασσιανής».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» και όχι μόνο στο Mediatime.

Δείτε το trailer του αποψινού (2/2) επεισοδίου της σειράς «Μαύρο Ρόδο»:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ