MEDIA

Μαύρο Ρόδο: Η υπόθεση από τα πρώτα επεισόδια της σειράς που θα σαρώσει στο MEGA

Το Μαύρο Ρόδο είναι η νέα καθηλωτική σειρά του Mega στην οποία παρακολουθούμε έναν απαγορευμένο έρωτα να εξελίσσεται.
Μαύρο Ρόδο: Η υπόθεση από τα πρώτα επεισόδια της σειράς που θα σαρώσει στο MEGA

Βασισμένο στο δημοφιλές ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και με ένα εξαιρετικό καστ το Μαύρο Ρόδο δείχνει «καταδικασμένο» να πετύχει στην Ελληνική τηλεόραση και το Mega.

H ιστορία ενός φλογερού έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους που έρχονται από δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους αναμένεται να συγκλονίσει και να σαρώσει την τηλεθέαση.

Τη σειρά υπογράφει στο σενάριο ο Γιώργος Κρητικός, σκηνοθέτης είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Γιάννη Κουκουράκη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Λεωνίδα Κακούρη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κατερίνα Διδασκάλου.

Η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30 το βράδυ. Η σειρά θα προβάλλεται την ίδια ώρα κάθε Κυριακή εως Τετάρτη.

Τι θα δούμε όμως στα πρώτα επεισόδια του πολυαναμενόμενου Μαύρου Ρόδου;

Μαύρο Ρόδο: Έτσι γίνεται η γνωριμία Πέτρου – Ελισάβετ

Η 22χρονη Ελισάβετ είναι από νεαρή ηλικία κλεισμένη σε μοναστήρι και είναι δόκιμη μοναχή. Ετοιμάζεται μάλιστα για τη χειροτονία της κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της.

Ο Πέτρος από την άλλη είναι ένας επιπόλαιος φοιτητής αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας στην Πάτρα.

Η Ελισάβετ αναγκάζεται να μείνει για λίγο διάστημα πίσω στο πατρικό της λόγω ενός σεισμού την ώρα που ο Πέτρος βρίσκεται επίσης πίσω στο δικό του πατρικό.

Μία εκδρομή θα σταθεί η ευκαιρία για να γνωριστούν καθώς ο Πέτρος είναι φίλος της ετεροθαλής αδερφής της Ελισάβετ. Δυο κόσμοι θα συγκρουστούν, ο κόσμος της νύχτας και της διασκέδασης και ο μοναστικός τρόπος ζωής.

Η συνάντησή τους θα αλλάξει όλα όσα ήξεραν για τη ζωή τους και τα πιστεύω τους. Ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος.

Στο μεταξύ οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι το οποίο έχει ζημιές από το σεισμό και ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι θα κάνει μία νέα αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Η Πολυξένη μετατρέπει την αποθήκη για να μείνει η Ελισάβετ εκεί ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μια τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του κακοφαίνεται. Την ίδια ώρα αυτή πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο για να συναντήσει κάποιον.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις αγαπημένες σας σειρές βρίσκονται στο mediatime.gr

Δείτε επίσης

Μαύρο Ρόδο – Έπεσε το Twitter στο πρώτο επεισόδιο!

Μαύρο Ρόδο – Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Το Instagram της «μοναχής Ελισάβετ» είναι κάτι εντελώς διαφορετικό

Ετσι θα σαρώσει το MEGA

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ