«Με ΚΤΕΛ στα γήπεδα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΑ Σπορ»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, υπάρχει πρόθεση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΑ Σπορ να μεταβαίνουν στα γήπεδα για μετάδοση αγώνων μέσω ΚΤΕΛ!

Αρκετά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν τη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, όπως προκύπτει από δημοσίευμα. Μία είδηση όμως που αφορά την ΕΡΑ Σπορ ξεχωρίζει και φαίνεται ότι προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συναδέλφων του αθλητικού ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «zoornalistas.com» δόθηκε εντολή (προφανώς για λόγους οικονομίας) οι δημοσιογράφοι που θα μεταδίδουν του αγώνες να ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριες Μέλισσες: Μια επιστροφή στο Διαφάνι φέρνει τα πάνω κάτω! (vids)

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η αντίδραση των αθλητικογράφων ήταν έντονη, σε ένα θέμα που θα δεν είναι τελεσίδικο, αλλά θα ξανασυζητηθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Άνω κάτω οι διοικούντες στην ΕΡΤ καθώς δεν προχωράει για την ώρα το οργανόγραμμα, μετά από το κύμα διαμαρτυριών για τις δυσλειτουργίες που θα προκαλούσε. Μπήκε στον «πάγο» και βλέπουμε.

Όπως στον πάγο μπήκε και η εθελουσία, πρώτον γιατί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σκέπτεται το κόστος και δεύτερον γιατί με τα..

τρέχοντα κριτήρια ούτε εκατό άτομα δεν είναι για να φεύγουν. Κι απ’ αυτούς οι συντριπτικά περισσότεροι θα είναι τεχνικοί και διοικητικοί, ενώ αναζητούνται δημοσιογράφοι.

Και το ευτράπελο της ημέρας:

Δόθηκε εντολή στην ΕΡΑ Σπορ, οι δημοσιογράφοι που θα μεταδίδουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες να ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ. Κι έγινε χαμός φυσικά, γιατί τίθεται θέμα σωματικής ακεραιότητας των σπίκερ. Το ξανασυζητάνε κι αυτό…».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram