Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την εξέλιξη αυτή με καυστικό και σκληρό τρόπο.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την εξέλιξη αυτή με καυστικό και σκληρό τρόπο. To twitter… πανηγύρισε το ότι ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλλον πανηγύρισε το ίδιο έντονα με τους περισσότερους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης. Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην πρωινή...

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την εξέλιξη αυτή με καυστικό και σκληρό τρόπο.

To twitter… πανηγύρισε το ότι ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλλον πανηγύρισε το ίδιο έντονα με τους περισσότερους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στο Survivor

«Την 22α Απριλίου η Δομινικανή Δημοκρατία τη θέσπισε ως ημέρα απομάκρυνσης των τοξικών λυμάτων!» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε: «Πιστεύω ότι στο Survivor γυρίζουν τρεις αποχωρήσεις, τα πιθανά σενάρια και παίζουν τη μία από τις τρεις, θεωρώ ότι υπάρχει δηλαδή παίξιμο. Είναι ένα παιχνίδι κατ΄εξοχήν στημένο. Εγώ είμαι της λογικής του Big Brother που είχε παντού κάμερες και τραβούσε τα πράγματα όπως είναι. Εδώ στο Survivor που πλησιάζει η κάμερα, μου δείχνει στοιχείο στημένου.

Απόδειξη αυτού το περιστατικό με το μενταγιόν. Τώρα, για τον Παππά, αυτός ο άνθρωπος έχει βγάλει… τον Χριστό στον Τζέιμς και τους άλλους, ακόμα και στον Τριαντάφυλλο. Το μεγάλο κέρδος το έχει το τηλεοπτικό κοινό. Ο μόνος που χάνει εδώ είναι ο παραγωγός. Οι Μπλε θα ηρεμήσουν, οι Κόκκινοι θα βρουν τις ισορροπίες και ο Τριαντάφυλλος, που ο Άλεξ τον είχε κάνει κατοικίδιο, θα έχανε τα πάντα αν έμενε κι άλλο ο Αλέξης Παππάς. Γι΄αυτό θα θεωρούσα υποκρισία από αυτούς που έχουν τραβήξει τα πάνδεινα να αποχαιρετήσουν τον Παππά», είπε ο Μικρούτσικος.

Τέλος να αναφέρουμε οτι αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχαμε αποχώρηση στο Survivor με πανηγυρισμούς, ενώ να προσθέσουμε ότι ο Αλέξης Παππάς εισέπραξε ένα απίθανο ποσό!