«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με το χιούμορ του. Τo επεισόδιο της Παρασκευής δεν αναμένεται να ξεφύγει από αυτό!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (8/10) στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;

Η αγαπημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» συνεχίζεται για 9η χρονιά, έχοντας κερδίσει τους τηλεθεατές με το χιούμορ του. Τo επεισόδιο της Παρασκευής (8/10) αναμένεται να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες τέτοιες στιγμές!

Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε την Ειρήνη Μακρή να έχει… εισβάλει στη σειρά, ως ξαδέρφη της Βέλης. Πάμε να δούμε με μια ματιά τι θα συμβεί απόψε:

Η Καίτη αποφασίζει να ανανεώσει ενδυματολογικά τον Ηλία και του αγοράζει ένα πουκάμισο που είναι κάπως πιο προχωρημένο για τα δεδομένα του. Ο Ηλίας διστάζει να το φορέσει, μα τελικά το φορά και ανακαλύπτει ότι αρέσει πολύ στις γυναίκες.

Η Καίτη αρχίζει να μετανιώνει για την ιδέα της… Η Βέλη και ο Άγγελος δέχονται αιφνιδιαστική επίσκεψη από την Ερασμία (Ειρήνη Μακρή), την ξαδέρφη της Βέλης, που παραλίγο να τους πάρει το σπίτι.

Τι σχέση έχει το Κάμα Σούτρα με τον Μπάμπη, την Ξένια και την Σοφία; Και γιατί ανεβάζει την πίεση του Μπάμπη; Η Βούλα βρίσκει τι κόντρα μπλόφα θα κάνει στον Μηνά, για να του «ανταποδώσει» τη λαχτάρα που τράβηξε από το ντου των δήθεν αστυνομικών στο παράνομο καρέ…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Δείτε το trailer

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο