Μην αρχίζεις την Μουρμούρα επόμενα επεισόδια: Η Καίτη φέρνει τα πάνω κάτω με το ταξίδι στην Ιταλία

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα επόμενα επεισόδια: Πρόκειται για τη μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης μετρώντας ήδη 9 χρόνια προβολής από το κανάλι του Alpha.

Η αγαπημένη μας «Μουρμούρα» επέστρεψε αυτόν τον Σεπτέμβριο με τον 10ο κύκλο να φέρνει μεγάλες αλλαγές αλλά και ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Τα 4 ζευγάρια τα οποία αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και η μουρμούρα μεγαλώνει καθώς εμφανίζονται νέοι χαρακτήρες που μπλέκονται στα πόδια τους.

Τα επόμενα επεισόδια όμως αναμένονται άκρως ενδιαφέρονται και κεντρικό πρόσωπο θα είναι η Καίτη, που είναι αποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω.

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα επόμενα επεισόδια: Η Καίτη φέρνει τα πάνω κάτω με το ταξίδι στην Ιταλία

Ο Άγγελος και η Βέλη δίνουν στο μωρό μια μπλούζα του Κανάτη για να το ηρεμήσουν. Όμως ο Κανάτης δείχνει να μη θέλει να μοιραστεί αυτή τη μπλούζα.

Την ίδια στιγμή, η Καίτη ζηλεύει που η Μένη καλοπερνάει με τον Παπαναστάση στην Ιταλία και βλέπει όλο καινούργια πράγματα. Ο Ηλίας αποφασίζει να της κάνει έκπληξη ένα Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.

Όμως η Καίτη του κάνει μεγαλύτερη έκπληξη!

Η Βούλα-πιστεύει στην αθωότητα-του Βαγγέλη, σχετικά-με μια πρόσφατη κλοπή, αλλά ο Μηνάς είναι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο λαδοπόντικας. Είναι όμως;

Η Ξένια κάνει εκπομπή με θέμα ««τα πρότυπα ομορφιάς, όμορφα καίγονται». Η Λίλα όμως της αλλάζει την γνώμη.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς: