Μην αρχίζεις την μουρμούρα επόμενα επεισόδια: Το Sportime σας μεταφέρει τις εξελίξεις από την αγαπημένη σειρά στο κανάλι του «Alpha».

Το Sportime σας μεταφέρει τις εξελίξεις από την αγαπημένη σειρά στο κανάλι του «Alpha»

Μην αρχίζεις την μουρμούρα επόμενα επεισόδια: Νέες καταστάσεις στην κωμική σειρά του «Alpha» τις οποίες σας μεtαφέρει το Sportime. Δείτε τι θα γίνει τόσο στο αποψινό (3/12/2021) επεισόδιο όσο και στη συνέχεια της σειράς.

Άλλωστε στην τηλεθέαση το σήριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που μεταδίδεται Πέμπτη και Παρασκευή είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα επόμενα επεισόδια

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεισόδιο 22)

Το μαγαζί της Βέλης δέχεται κάποιες κακές κριτικές και ο Άγγελος θα κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει την εικόνα του μαγαζιού. Ο Ηλίας κάνει κάποια μαθήματα στην φορολογική ακαδημία και γίνεται ανάρπαστος στις φοιτήτριες. Η Καίτη όμως δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Βούλα, για να πάει να παίξει χαρτιά, επινοεί-μια ψεύτικη θεία από το Αϊντάχο, αλλά, για-τον Μηνά, πίσω-έχει η αχλάδα-την ουρά… Η Ξένια οργανώνει δράση με τον Ροζ Fm με θέμα «άντρες που πλέκουν» με σκοπό να σπάσει τα στερεότυπα. Τι γίνεται όμως όταν το ίδιο το στερεότυπο είναι ο Μπάμπης;

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ένας γκράντε γάμος που οργανώνει η Καίτη δίνει στον Ηλία την ευκαιρία να εντοπίσει έναν καταζητούμενο για οικονομικά εγκλήματα. Ο Κανάτης ξεκινάει δουλειά και ο Άγγελος με τη Βέλη θα χάσουν την ηρεμία τους. Στο σπίτι του Μηνά της Βούλας καταφθάνουν κάτι περίεργα «πεσκέσια» συνοδευόμενα-από-απειλητικά-σημειώματα… Ο Μπάμπης και η Ξένια ακούνε καυγά του ζευγαριού από τον πάνω όροφο. Η Ξένια ανησυχεί γιατί πιστεύει πως δεν είναι ένας απλός συζυγικός καυγάς…

Το πρόγραμμα παρέχεται με δυνατότητα επιλογής ειδικών υποτίτλων για άτομα με προβλήματα ακοής [CC]

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο