Μυριέλλα Κουρεντή και... Τσακατσούκας σε νέες, αισθηματικές περιπέτειες

Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης καιρό τώρα ανταλλάσσουν βλέμματα και ήρθε η ώρα να δώσουν μερικά παθιασμένα φιλιά στο Survivor. 

Ήταν η σκηνή που περιμέναμε να δούμε από το trailer. Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν πιο κοντά μετά το αγώνισμα για της Ασυλίας.

Έπειτα από τη νίκη των Μπλε, μια ακόμα, η οποία έφτασε το σερί στο 9-3, οι δυο ομάδες κατευθύνθηκαν προς την πισίνα, ώστε να βγάλουν από πάνω τους τη λάσπη. Εκεί, θα περίμενε κανείς ότι θα πλυθούν, θα ντυθούν και θα κινήσουν για τις παραλίες τους.

Αντ’αυτού, είδαν δύο παίκτες να ζουν τρυφερές στιγμές.

Με τη Μυριέλλα και τον Γιώργο που έχει εκφράσει την αδυναμία του προς το πρόσωπό της, στην ίδια πισίνα, δεν ήθελε και πολύ για να… κολλήσουν.

Ο Τσακατσούκας αγκάλιασε την ηθοποιό και στη συνέχεια της έδωσε το πρώτο φιλί. Γύρω γύρω οι παίκτες είχαν διάφορες αντιδράσεις. Ο Βαλάντης έκανε ότι κοιτούσε τους… κοκκοφοίνικες, η Ευμορφιάδη έκανε μια γκριμάτσα αποστροφής και κάποιοι άλλοι έκαναν αγώνα κοιλιακών στα μονόζυγα.

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό αυτό έκανε τον γύρο των social. Όπως είπε και στη συνέντευξή του ο Κατσαούνης, έχει συναισθήματα για την παίκτρια των Διασήμων και σε ανάλογη ευκαιρία στο μέλλον θα τη φιλήσει ξανά.

Διαβάστε περισσότερα στο mediatime.gr

Μυριέλλα Κουρεντή – Γιώργος Κατσαούνης: Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές στην πισίνα