Sportime

Να με λες μαμά: Η νέα δραματική σειρά του Alpha έρχεται να συγκλονίσει!

Ο Alpha θα σαρώσει τα πάντα!

Δανάη Τριανταφυλλίδου 1 λεπτά ανάγνωσης
Να με λες μαμά: Η νέα δραματική σειρά του Alpha έρχεται να συγκλονίσει!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μια δυνατή ιστορία που ρίχνει φως σε ένα από τα πιο σκοτεινά κοινωνικά ζητήματα, την παιδική κακοποίηση, έρχεται στον Alpha. Η νέα μίνι δραματική σειρά «Να με λες μαμά», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Πρωταγωνίστρια η Μαρία Κίτσου, σε έναν ρόλο ζωής. Συγκεκριμένα θα υποδυθεί την Ξένια, μια επιστήμονα ορνιθολόγο, που έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια ενός κακοποιημένου κοριτσιού.

Μια τυχαία συνάντηση γίνεται η αρχή για την αποκάλυψη μιας τραγικής ιστορίας, που κανείς δεν θέλει να δει ή να ακούσει. Κι όταν όλες οι πόρτες κλείνουν, εκείνη παίρνει τη σκληρή απόφαση: να σώσει το παιδί με κάθε τρόπο.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι: Φιλαρέτη Κομνηνού, Ελένη Κοκκίδου, Δήμητρα Βλαγκοπούλου και η μικρή Ναυσικά Κόκοτα, σε έναν ρόλο που θα αγγίξει τις καρδιές των τηλεθεατών.

A post shared by Alpha TV (@alphatv)

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα