×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Netflix: Επιστρέφει η Σωτηρίου, όχι και ο Σπαλιάρας!


    Γιάννης Μητροπαπάς

Netflix: Επιστρέφει η Σωτηρίου, όχι και ο Σπαλιάρας!


Ολοκληρώθηκαν εν μέρη τα βασικά γυρίσματα στο μεγάλο λιμάνι του Μεξικό, Μαντζανίγιο, της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «El Señor de los Cielos» ή αλλιώς «The Lord of the Skies».

Οι δύο ελληνικές συμμετοχές του Γιάννη Σπαλιάρα και της Χριστίνας Σωτήριου, θα συνεχίσουν με κάποια ακόμα γυρίσματα στην πρωτεύουσα του Μεξικό για 2 ημέρες και μετά θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Βέβαια, ξημέρωμα 30 Αυγούστου θα είναι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μόνο η ελληνίδα ηθοποιός. Ο «σφάχτης της καρύδας» θα παραμείνει για μερικές μέρες στο Μεξικό. Με δική του πρωτοβουλία για να απολαύσει την πόλη που δυστυχώς δεν κατάφερε, λόγω των πολλών ωρών στα γυρίσματα.
Ίσως και να θέλει να αυξήσει τον μαγικό αριθμό των 4.000…

Η τηλεοπτική Ειρήνη (Χριστίνα Σωτηρίου), η οποία υποδύεται την 18χρονη κόρη του πρώην πράκτορα της CIA, Νίκου (δηλαδή «Σπαλ»), ζει στην Μύκονο (εκεί θα παιχτούν και κάποια ακόμα επεισόδια στις 26 Σεπτεμβρίου. Παρά τα 18 της χρόνια ερωτεύεται και παντρεύεται τον αγαπημένο της σε έναν εντυπωσιακό γάμο που θα γυριστεί στο νησί των ανέμων!

Τα υπόλοιπα ελπίζουμε να τα απολαύσουμε και στην ελληνική έκδοση του Netflix, καθώς μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη σειρά παίζεται σε ισπανόφωνες χώρες.

Σας παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα…

Netflix

Ενώ στο παρακάτω βίντεο βλέπετε τους συμπρωταγωνιστές των δύο Ελλήνων, είναι η Αθηνά Μαρτουρέτ – Πλιούμη (ελληνοϊσπανίδα μητέρα της Σωτηρίου, η 2η από δεξιά), ο Νάτσο Φρεσνέδα και η Ιζαμπέλα Καστίγο (1η από αριστερά).

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportimeστο Facebook.


Τελευταία Νέα