Νίκος Μουτσινάς: Τέλος από τον ΣΚΑΙ; Ψάχνεται ήδη για την επόμενη σεζόν

Οι φήμες πως ο Νίκος Μουτσινάς θα βρεθεί σε νέα τηλεοπτική στέγη με το τέλος του συμβολαίου του στον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι του 2022, έχουν ήδη αρχίσει!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» είναι ένα από τα μήλα της έριδος για τον τηλεοπτικό κόσμο τις τελευταίες σεζόν.

Μπορεί τη φετινή χρονιά να μην σημειώνει τα πολύ υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση των προηγούμενων σεζόν, ωστόσο ο παρουσιαστής κρατάει σε υψηλό επίπεδο τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης.

Το συμβόλαιο που έχει ο Νίκος Μουτσινάς με το κανάλι του ΣΚΑΪ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι του 2022. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία χρονιά του δημοφιλή παρουσιαστή στο κανάλι του ΣΚΑΪ έπειτα από 3 χρόνια παρουσίας του στο κανάλι.

Αν και είναι μόλις Νοέμβριος, και πολύ νωρίς για να συζητάμε από τώρα για τις κινήσεις της επόμενης σεζόν, ο Μουτσινάς φαίνεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για νέα συνεργασία του χρόνου.

Συγκεκριμένα, το κανάλι του Mega έχει κάνει μία αναγνωριστική πρώτη πρόσκρουση προς τον παρουσιαστή. Οι συζητήσεις βέβαια είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχτούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το Mega δεν πρόκειται να είναι το μόνο κανάλι που θα διεκδικήσει τον παρουσιαστή. Ένας άλλος υποψήφιος μνηστήρας είναι σίγουρα και το κανάλι του Open από το οποίο ξεκίνησε η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».