Ντάνος: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα για το Survivor All Star


Γεωργία Τσιαρλή

Ντάνος: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα για το Survivor All Star


Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο Ντάνος στον Γιάννη Πουλόπουλο, μιλώντας τόσο για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor, αναφέρθηκε στις φήμες περί πρότασης για το Survivor All Star και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντάνος:

Υπάρχει στη ζωή σου μία γυναίκα που να σε αγαπά πραγματικά;

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πλούσιος γιατί εισπράττω αγάπη. Αλλά οι άνθρωποι που μας αγαπούν δεν είναι μόνο οι σχέσεις μας, αλλά και οι φίλοι μας»«.

Θα σε ρωτήσω ευθέως: Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;

«Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να κρατήσω για εμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καφέ της Χαράς: Το trailer του δεύτερου επεισοδίου (vid)

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2020 θα γίνει το «All Star Survivor». Σου έχει γίνει πρόταση;

«Όχι. Ο Σεπτέμβριος του 2020 είναι πολύ μακριά για να σου απαντήσω τι θα έκανα σε περίπτωση που μου γινόταν πρόταση για το “Survivor”. Πάω βήμα- βήμα κάθε φορά και προς το παρόν έχω επικεντρωθεί στο «Αν ήμουν πλούσιος».

Από τότε που έγινες γνωστός μέσα από το «Survivor» δεν μίλησες ποτέ για κάποια σχέση σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε;

«Φυσικά και έχω προσωπική ζωή μετά το “Survivor”, αλλά έχω επίσης και πολύ λίγο χρόνο για να της αφιερώσω. Επειδή μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω ένα επαγγελματικό ραντεβού με μία γυναίκα, ή να πίνω καφέ με μία φίλη μου και μετά αυτό να βαφτιστεί «σχέση», φροντίζω την προσωπική μου ζωή να την προφυλάσσω. Δεν θα ήθελα για τον άνθρωπο μου να λέει ο καθένας ότι θέλει».

Ποιο από όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί, εντυπωσίασε ακόμα κι εσένα τον ίδιο, γιατί δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα;

«Το ότι παντρεύομαι. Τότε πραγματικά είπα καλά που υπάρχουν τα δημοσιεύματα για να μαθαίνω κι εγώ τι θα κάνω στη ζωή μου».

Άρα ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου;

«Ο γάμος έχει να κάνει με το πώς νιώθεις με τον άνθρωπο που είσαι. Ονειρεύομαι να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά δεν ξέρεις ποτέ, πότε θα συμβεί αυτό γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμένα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras