MEDIA

Ντροπή στον ΑΝΤ1 – «Λίγος» ο Λιάγκας που είναι φανερό πως του έβαλαν χέρι! (vids)

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ένας επαναστάτης με ημερομηνία λήξης. Η στροφή 180 μοιρών ενισχύει τις υποψίες παρέμβασης.
Ντροπή στον ΑΝΤ1 – «Λίγος» ο Λιάγκας που είναι φανερό πως του έβαλαν χέρι! (vids)

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αναδίπλωση και στροφή 180 μοιρών σε ότι αφορά την Τραγωδία στα Τέμπη εν ριπή οφθαλμού. Από εκεί που ήταν από τους λίγους «επαναστάτες» εδώ και μέρες, πήγε στο «ο Κυριάκος είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί» και στο «θα σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Δεν έχει νόημα». Παρέμβαση ΑΝΤ1; Η μόνη εξήγηση που βγάζει νόημα.

Ντροπή λέγαμε που μόνο Λιάγκας, Μουτσιανάς και Κανάκης έκαναν κριτική δίνοντας τις πραγματικές διαστάσεις στην τραγωδία των Τεμπών. Ο δε Λιάγκας, χωρίς καμιά υπερβολή, είχε δώσει ρέστα. Δεν εξέφραζε απλώς τα όσα θέλαμε να πούμε, μας κάλυπτε απόλυτα.

Με όσα έλεγε, με τον τρόπο που εξέφρασε όσα έλεγε, με τον τόνο της φωνής του, με τα θέματα που καταπιανόταν, με με με… Και ξαφνικά, σιωπή. Αλλαγή στάσης, υποχώρηση, άτακτη οπισθοχώρηση στη λογική του «φευγάτου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ».

Κι από αυτό φτάσαμε να τον κάνουμε εξώφυλλο με το «ο Κυριάκος είναι ότι καλύτερο μας είχε συμβεί». Ατάκα που δεν θα πίστευε ούτε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ειπώθηκε μετά τα όσα έλεγε τις πρώτες μέρες. Εκεί όπου μέσα σε όλα έλεγε «θα πάει κάποιος πολιτικός φυλακή;»

Αναδίπλωση ο Λιάγκας μετά τη σύσκεψη με τον ΑΝΤ1

«Αποφάσισα σήμερα να είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθώ με το θέμα των Τεμπών. Δεν έχει νόημα. Διότι, αντί να ασχολούμαστε με την ατομική και την ευθύνη του Σταθμάρχη, σφαζόμαστε μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων στην εκκίνηση της εκπομπής του. Αυτή την απόφαση μάλιστα την πήρε, ο ίδιος το είπε, μετά τη σύσκεψη με το κανάλι.

Το συνεχίσει στο ίδιο επαναστατικό μοτίβο ο Γιώργος Λιάγκας αποδείχθηκε πως είναι μια «Ανοπαία ατραπός». Ακόμα και για τον ίδιο που δεν έχει ανάγκη και κανέναν εδώ που τα λέμε. Ήρωας θα γινόταν ακόμα και αν εξαναγκαζόταν σε παραίτηση και το πρώτο όνομα που θα ζητούσαν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για εκπομπή.

Η κυβίστηση που έκανε είναι παροιμιώδης. Αποδεικνύεται από τα λεκτικά ατοπήματα που έκανε εξηγώντας την. Αποφάσισε να μην ασχοληθώ άλλο διότι δεν έχει νόημα. Τι δεν έχει νόημα; Το ότι πέθαναν τόσοι άνθρωποι από εγκληματική κρατική αμέλεια; Επειδή ασχολείται ο Έλληνας με το τι είπε ο Πορτοσάλτε, τι είπε ο Μουτσινάς, ενώ ο ίδιος μία μέρα πριν έχει περάσει γενναίες 14 τους Βέρτη και Πάολα; Ενώ η ίδια η εκπομπή που κάνει «στέκεται» στο τι είπε ο ένας και ο άλλος; Ξαφνικά… δεν αξίζει;

Το σύστημα «νίκησε»

Αυτή η υιοθέτηση μια εκ διαμέτρου αντίθετης άποψης από τον Λιάγκα «φωτογραφίζει» έξωθεν παρεμβάσεις. Η συγκεκριμένη Κυβέρνηση άλλωστε έχει αποδείξει πως «μετράει» και «κοστολογεί» τα όσα θα ακούγονται από τις τηλεοράσεις. Ντροπή στον ΑΝΤ1 αν το επέτρεψε, ακόμα μεγαλύτερη αν το ζήτησε κιόλας. Αν…

Η κωλοτούμπα του Λιάγκα και του κάθε Λιάγκα είναι μια νίκη του συστήματος που ελέγχει τα πάντα. Ο Λιάγκας απλά αποδείχτηκε «λίγος». Όχι… λιγότερος από όσους δεν έχουν πει λέξη ως τώρα όμως. Προσπάθησε, έδωσε 2-3 highlights που είχαμε καιρό να συναντήσουμε σε κανάλι μεγάλης απήχησης, αλλά μέχρι εκεί. Από σήμερα κλείστηκε στο «καβούκι» του, μαντρώθηκε, άλλαξε ρότα.

Φάνηκε στο «πάμε να δούμε τώρα τις ευθύνες του Σταθμάρχη…»

Ο Λιάγκας χθες…

https://youtu.be/lYBtr6MxAB8

Ο Λιάγκας σήμερα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντροπή στον ΑΝΤ1 – «Λίγος» ο Λιάγκας που είναι φανερό πως του έβαλαν χέρι! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…