Πανιώνιος, Άρης, Ολυμπιακός, Μαρινάκης, Καρυπίδις και… η ντροπή για το παιδί του. Ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος το «τερμάτισε».

Πανιώνιος, Άρης, Ολυμπιακός, Μαρινάκης, Καρυπίδις και… η ντροπή για το παιδί του. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος το «τερμάτισε».

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος πήγε το δείκτη γραφικότητας σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται να κρίνει κανείς την άποψή του για το θέμα που κλήθηκε να σχολιάσει. Αλλά να βάζει στην ίδια κουβέντα το παιδί του με Ολυμπιακό, Αρη και Πανιώνιο;

Δεν χρειάζεται να μπούμε στην ουσία της υπόθεσης. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος είχε μια άποψη το θέμα Ρόουζ, Άρη και Ολυμπιακού. Σεβαστή. Αυτή είναι η δουλειά του όμως, να κρίνει, να σχολιάζει, να αρθρογραφεί. Είναι από τους ανθρώπους δε που έχουν το επίπεδο λεκτικά και μια εξαιρετική ροή λόγου για να υποστηρίξει τη θέση του.

Γι’ αυτό και είναι να απορεί κανείς για το… δακρύβρεχτο του πράγματος. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, μέσες άκρες, παρομοίωσε τον Άρη με τον Πανιώνιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έμεινε εκεί. Με πόνο ψυχής, ανέφερε πως: «όταν έμαθα ως Πανιώνιος πως ο Μπανανά ανήκει 100% ντράπηκα. Ήθελα να το κρύψουμε κάτω από το χαλάκι. Δεν το είπα ούτε στο παιδί μου».

Αλέξη Σπυρόπουλε, σε νιώθουμε. Πώς να μάθει κάτι τέτοιο το παιδί; Πώς να το αντέξει τέτοιο. Αλήθεια, μην σου τύχει τέτοιο κακό. Ούτε να έπρεπε να του πεις πως… δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης (με την έννοια που τον έχουμε συνηθίσει να φέρνει δώρα). Ήμαρτον.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

Τέλος από το OPEN TV Βέργης, Παπαθεοδώρου, Κόλκας; – Αποχρωματίζεται το κανάλι!

Κάκος για το πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός: «Θα συμφωνήσω με τον διαιτητή»!