Δύσκολη ζώνη η prime time στην τηλεθέαση. Κάθε κανάλι παίζει το δικό του «δυνατό χαρτί». Σε ό,τι αφορά τον ΑΝΤ1 αυτό είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η νέα του σειρά. 

Προ των πυλών βρίσκεται η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Δύσκολη ζώνη η prime time στην τηλεθέαση. Κάθε κανάλι παίζει το δικό του «δυνατό χαρτί». Σε ό,τι αφορά τον ΑΝΤ1 αυτό είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η νέα του σειρά.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής επιστρέφει στην τηλεόραση με μια νέα, φρέσκια, κωμική σειρά που έχει τον τίτλο «Σέρρες», που αποτελεί και τον τόπο καταγωγής του.

Φυσικά αυτό που ακόμη δεν είναι σίγουρο είναι το που θα προβάλλεται η σειρά. Αν δηλαδή θα είναι κλασικά στην τηλεόραση ή αν θα γίνει πρώτα πρεμιέρα στην συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού.

Ο ίδιος ο δημιουργός  αποκάλυψε ότι ο λόγος που επέλεξε συνδρομητική πλατφόρμα είναι διότι θέλει τα κανάλια να είναι πιο ανοιχτά σε νέες ιδέες και καινούργια πράγματα.

Πάμε τώρα και στο πότε. Τα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στα μέσα Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Απριλίου, αφού έχει συμφωνηθεί να γυριστούν δώδεκα επεισόδια.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της σειράς, εκεί παρακολουθούμε την ιστορία ενός ανθρώπου που είναι ομοφυλόφιλος και το μοιράζεται με τον πατέρα του. Καθώς εξελίσσεται η υπόθεση, βλέπουμε πώς αλλάζουν οι συγκεκριμένες απόψεις ενός πατέρα παλαιών αρχών όσο γνωρίζει και εκτιμά τον γιο του γι’ αυτό που πραγματικά είναι και όχι γι’ αυτό που εκείνος νομίζει ή θα ήθελε να είναι

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πέρα από τον Γιώργο Καπουτζίδη θα δούμε τους Γιώργο Γάλλο, Πάνο Νάτση, Μαριλού Κατσαφάδου και τη Λένα Δροσάκη. Στη σειρά θα πρωταγωνιστούσε και η Ελένη Γερασιμίδου, αλλά για πρακτικούς λόγος αποχώρησε και τον ρόλο της θα υποδυθεί η Γιούλη Τσαγκαράκη.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο